Basispsycholoog, 24 uur per week (eventueel opleiding tot GZ-psycholoog mogelijk in het voorjaar van 2021)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

In verband met het naderende pensioen van onze collega, zijn wij op korte termijn op zoek naar een basispsyscholoog.

Je dag begint met een ADL-observatie van een dementerende bewoner op een PG-afdeling, die opstandig en afwerend reageert als hij wordt verzorgd.  Je ziet dat hij niet begrijpt van wat er van hem verwacht en gevraagd wordt. Samen met de verzorgende IG schrijf je daarna een omgangsadvies voor in het ECD. Daarna ga je naar een somatische afdeling voor de gedragsvisite, waar een cliënt met NAH en een cliënt met de ziekte van Parkinson worden besproken. Aansluitend heb je nog een gesprek met de dochter van een cliënt, die sinds het overlijden van haar man ’s avonds steeds weer naar hem op zoek gaat. Je hoopt dat informatie uit de levensloop aanknopingspunten geeft hoe je haar het beste kunt steunen in haar verlies.

De middag begin je met het bijwonen van de behandelplanbespreking op de revalidatie afdeling, waar alle disciplines bij aanwezig zijn. Daarna staat er nog een neuropsychologisch onderzoek gepland bij een cliënt met toenemend claimend gedrag, waarbij men zich afvraagt of haar cognitieve vaardigheden nog wel toereikend zijn om terug te gaan naar de thuissituatie of dat er een andere woonvorm gezocht moet worden. Je eindigt de dag met het bijwonen van een werkgroep die voorstellen doet om het revalidatieklimaat te verbeteren.

Wij zoeken een enthousiaste en energieke GZ-Psycholoog, die graag werkt met ouderen in het verpleeghuis, waar geen dag hetzelfde en het werk erg uitdagend en dynamisch is. Je zal werken in een team van 4 GZ-psychologen en één in opleiding. De psychologen hebben een duidelijke positie in de organisatie, wat onder andere blijkt uit de gedragsvisites die op alle chronische afdelingen ingevoerd zijn. We werken nauw samen met de SOG-ers en de aandachtvelders gedrag en kunnen gebruik maken van de kennis van een gedragscoach en de verpleegkundig specialist GGZ. Solis heeft  dit jaar het keurmerk Beste Werkgever behaald.  

Functie eisen

Jij

  • hebt bij voorkeur gewerkt met ouderen en hebt ruime ervaring met het doen van neuropsychologische onderzoeken en het adviseren van teams en behandelen van gedragsproblemen
  • neemt initiatief, bent ondernemend en je bent in staat om de organisatie in verschillende samenwerkingsverbanden te vertegenwoordigen
  • hebt het hart op de goede plaats en zet het belang van de cliënt centraal
  • hebt als vanzelfsprekend goede contactuele vaardigheden, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
  • past goed in ons team met veel kennis van neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, ACT, oplossingsgerichte therapie en EMDR

GZ-psychologen die zich herkennen in de omschrijving worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring bij een volledige werkweek (36 uur) voor basispsycholoog maximaal € 4.583,96 bruto per maand (FWG 60) en voor GZ-psycholoog maximaal € 5.3905,82 bruto per maand (FWG 65).

Bijzonderheden

Informatie
Wil je graag meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen met Alice Somer of Laura Doornebosch, beide GZ-Psycholoog, via tel.: (0570) 698 200.

Solliciteren
Je kunt tot en met 1 maart 2020 reageren via https://zorggroepsolis.nl/werken-bij/onze-vacatures/232/basispsycholoog-24-uur-per-week. Een referentenonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Type Vacature
Intern nummer 192
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 29-01-2020
Ingangsdatum 29-01-2020
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51027

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis