BBL HRM Medewerker
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Volg je momenteel een MBO HRM opleiding of ben jij van plan deze te gaan volgen en wil jij graag jouw kennis in de praktijk brengen?
 • Zoek je een ervaren team die jou hierin als de beste kan begeleiden?
 • Heb je oog voor detail en werk jij gestructureerd?

Dan is deze BBL functie een goede match voor jou!

Jij volgt een HR opleiding en staat te trappelen om aan het werk te gaan. Wij hebben een geweldig team met collega’s die op zoek zijn naar ondersteuning op HR gebied.

Binnen onze afdeling Werken & Leren hebben we een divers team met HR medewerkers, recruiters, administratief medewerkers en HRM ondersteuners. In dit mooie team bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen. In deze functie bied jij de ondersteuning voor collega’s van de HR afdeling. Je verzorgt en ontzorgt de processen. Je houdt je bezig met de administratieve processen op het gebied van de instroom en uitstroom van medewerkers. Ook zijn invoeren van mutaties onderdeel van jouw functie, denk hierbij aan ouderschapsverlofregistratie, roosterwijzigingen, periodieken en wijzigingen op het gebied van woon-werkverkeer en reiskosten. Tevens horen de administratieve processen rondom het aannemen van BOL stagiaires tot jouw takenpakket.

Maar we vergeten niet dat je nog een student bent, dus er is altijd alle ruimte om jouw vragen te stellen. De collega’s staan dan ook altijd klaar om jou te helpen. Klinkt goed, toch?

Het realiseren hiervan doe je door binnen de processen te administreren, controleren en optimaliseren.  Jij bent iemand die initiatief neemt en kritisch meedenkt in onze processen en proactief verbetervoorstellen aandraagt. Het mooie is dat jij bij Carintreggeland in de praktijk kunt brengen wat jij in jouw opleiding leert!

Je krijgt bij ons een juiste start en goede begeleiding. We bieden een leerzame introductiebijeenkomst, een goed inwerktraject en een maatje. Zo kun jij op de beste manier kennis maken met de werkwijze, collega’s en het werkveld. Nieuwsigerig geworden? Kom dan ons leuke team versterken!

Wie ben jij

 • Je bent flexibel, leergierig en geduldig
 • Je bent communicatief vaardig, zowel in schrift als in woord
 • Je bent iemand die lef heeft en een uitdaging niet uit de weg gaat
 • Je studeert op dit moment MBO HRM of Legal Insurance HR Service Specialist en zoekt een uitdagende BBL plek
 • Je bent accuraat, werkt zelfstandig en kan snel schakelen tussen werkzaamheden en onder druk
 • Je werkt minimaal 20/24 uur per week binnen Carintreggeland en volgt hiernaast nog 1 keer per week een dag les op het ROC
 • Na 2 jaar rond jij je opleiding met goed gevolg af

Je vindt bij ons

 • Een functie  vanaf september 2023, 24 uur per week: 20 uur stage + 4 uur studie. Dagen en uren zijn in overleg
 • Een uitdagende functie binnen een professionele en dynamische organisatie
 • Een grote mate van zelfstandigheid
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen, workshops
 • Beloning conform CAO FWG 40, 2.336,95 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij geloven in Waardevol Leven en Waardevol Werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je studie, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de laptop kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 117265

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland