BBL leerling
InteraktContour

Informatie

Zie jij jouw toekomst in de zorg? Spreekt het werken met mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel je aan? Dan is dit je kans! We hebben een vacature voor een leerling voor de BBL opleiding MMZ (medewerker maatschappelijke zorg) op niveau 4.

Jouw rol

Als BBL-leerling combineer je werken op de dagbestedingslocatie in Oldenzaal met de mbo-opleiding MMZ. Jij maakt op locatie deel uit van een gespecialiseerd en betrokken team dat elke dag voor de cliënt klaarstaat met ondersteuning, zorg en begeleiding. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, initiatief neemt en meedenkt. Je bent geduldig, kunt goed communiceren en zet de zelfredzaamheid van de cliënt voorop. Op de werkvloer krijg je een eigen werkbegeleider en een inwerkprogramma.

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op de dagbestedingslocatie in Oldenzaal. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Samen zorg je voor een fijne sfeer en dat cliënten een leuke dagbesteding hebben. Je werkt in een zelf organiserend team op de dagbesteding dat bestaat 2 collega's. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

 • een leer/werkplek voor een BBL-leerling mbo-MMZ op niveau 4
 • een inwerkprogramma
 • een uitdagende en interessante doelgroep om te begeleiden, namelijk mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel
 • een vergoeding van de studie voor 100% en daarnaast de regeling studiefaciliteiten van InteraktContour zoals verwoord in het Beroepspraktijk-vormingsplan van de stichting
 • een leerling-salaris conform artikel 5:3 van minimaal € 1.430,- en maximaal € 2.099,-
 • een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • jij start in september 2022 met de mbo-opleiding MMZ op niveau 4
 • jij voert de werkzaamheden die voortvloeien uit de leerarbeidsovereenkomst zo zorgvuldig mogelijk uit, volgens de afspraken en protocollen die binnen de locatie en/of stichting gelden en hetgeen op school is behandeld
 • jij geeft zelf vorm en inhoud aan het leerproces
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 22 mei aanstaande. De gesprekken zijn gepland op donderdagochtend 9 juni. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Jelske Kingma, Senior Begeleider Groep op telefoon 0541 53 51 78.

Meer informatie over de dagbestedingslocatie in Oldenzaal bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, dagbesteding Oldenzaal
Postcode 7573 BK
Stad Oldenzaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL SPW/MMZ 4
Publicatiedatum 22-04-2022
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110278

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour