BBL-leerwerkplek Verpleegkundige
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van leerling verpleegkundige is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen en deze te coördineren en organiseren, waarbij hun eigen regie centraal staat. Daarbij sta je gedurende de opleiding onder supervisie van je zorgcollega’s. 

Werken bij Zorggroep Sint Maarten betekent boven alles werken met je hart. We vinden het ontzettend belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om voor onze cliënten, onze collega's, maar ook voor onszelf de dagen mooi te maken. We zijn een zorgorganisatie die niet alleen zegt dat zorg mensenwerk is, maar waar dit ook echt zo is. Dit geldt ook voor Gudula, waar we geloven in modern noaberschap en daar ook naar leven. We zijn er niet alleen voor onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers, maar ook voor alle familie, vrienden, verenigingen en andere belanghebbenden waar wij mee zijn verbonden en die willen bijdragen. Ga je bij Gudula ons aan de slag, dan word je onderdeel van een team dat veel voor elkaar over heeft en uitdagingen samen aangaat. Natuurlijk is het werk belangrijk, maar jij als medewerker ook. Je kunt alleen goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Wij zorgen dan ook goed voor jou zodat je gezond, vitaal en geïnspireerd blijft. En kunt werken met je hart. Wil jij ook werken met je hart en doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Om aan de slag te kunnen in deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding of een afgeronde opleiding niveau 3. Daarnaast vind je het niet alleen vanzelfsprekend maar vooral ook leuk om samen te werken. Goed zijn in je werk is een ding, doen waar je blij van wordt en plezier in hebt is bij ons minstens zo belangrijk. We verwachten dan ook dat je niet alleen je talent deelt, maar ook een flinke dosis gezelligheid meebrengt, klaarstaat voor een ander en graag een stapje extra zet als dat nodig is.

We hebben veel te bieden

We bieden je binnen Gudula een geweldige kans om werken en leren te combineren in een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) voor de opleiding MBO verpleegkundige. Je bent beschikbaar vanaf 14 augustus voor minimaal 24 en maximaal 28 uur per week voor de opleiding MBO verpleegkundige. Je gaat dan 1 dag per week naar school en krijgt meteen de kans je kennis in de praktijk toe te passen. De opleidingskosten worden door ons betaald en wij vergoeden daarnaast ook 50% van de lestijd. Tijdens je opleiding rouleer je binnen de regio naar een andere afdeling en/of locatie om je zo breed mogelijk op te leiden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen te halen.

Onze extra's

 • Vitaliteit
  Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.
 • Persoonlijke ontwikkeling 
  Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.
 • Eindejaarsuitkering
  Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem
  Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat,
vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of
Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Brigitte van de Griend, Medewerker leren en ontwikkelen, via 0610297074.
Type Vacature
Intern nummer GU-07
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Gudula in Lochem
Postcode 7241 AR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brigitte van de Griend, Medewerker leren en ontwikkelen, via 0610297074.
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Publicatiedatum 23-03-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 23-03-2023
Nummer 118778

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten