BBL Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg niveau 3 ZGR Raalte
ZGR

Werken in de ouderenzorg, iets voor jou?

ZGR heeft in februari leerwerkplekken voor de dubbele leerkwalificatie verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg (niveau 3). 
 
Het maakt niet uit of je pas klaar bent met school, al veel ervaring hebt in de zorg of op dit moment iets totaal anders doet. Je bent van harte welkom bij ZGR! 
 

Wat bieden wij jou?

Niet alleen een opleiding…., maar ook werkgarantie! 
Je krijgt een leerwerkovereenkomst voor de duur van jouw opleiding. Na afronding van jouw opleiding en bij gebleken geschiktheid bieden we je een vast contract. Deze intentie leggen wij gelijk vast in jouw leerwerkovereenkomst. We bieden contracten van 20, 24 of 28 uur per week.  
 
Op onze kosten…. 
Wij betalen jouw opleiding, boeken en licenties en een deel van de lestijd (conform cao VVT). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om via onze e-learning je kennis verder uit te breiden. Je ontvangt een salaris conform de CAO VVT inclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.
  
Met persoonlijke aandacht 
Je wordt begeleid door ervaren verzorgenden en verpleegkundigen die het vak door en door kennen. Wij bieden je een persoonlijk profiel analyse aan om jou te helpen een (beter) beeld te vormen van je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Een mooi handvat voor de invulling van jouw leerproces. 
 
En tijd om te leren 
Bij ZGR werk je de eerste periode boven formatief. Op die manier krijg je voldoende tijd en begeleiding om de basiszorg- en begeleiding onder de knie te krijgen. Afhankelijk van jouw persoonlijke leer- en ontwikkeltraject ga je vervolgens steeds meer zelfstandig aan de slag. Daarbij verliezen we jouw leerproces niet uit het oog. Zo plannen we je nog steeds een aantal uren uit, zodat je tijd houdt voor je eigen ontwikkeling.  
 
Een afwisselende en veelzijdige functie 
De ouderenzorg is volop in ontwikkeling. De zorg die wij bieden aan onze cliënten wordt steeds complexer. Dat vraagt meer van jou als zorgprofessional, bijvoorbeeld op het gebied van medicatie en domotica. Genoeg uitdagingen dus!  
 
Wij vinden het belangrijk dat je breed opgeleid wordt. Daarom word je ieder schooljaar overgeplaatst naar een andere leerwerkplek. Hierdoor kun je veel werkervaring opdoen en ontdekken welke werkplek het beste bij jou past.  
 

Wat vragen wij van jou?

Hard werken 
Het is hard werken in de ouderenzorg, daar zijn we eerlijk over. Veel lopen, tillen, bukken, het hoort er allemaal bij. Wij helpen jou om dat op een verantwoorde en gezonde manier te doen.  
 
Wat er ook bij hoort, is het werken in wisselende diensten. Dus ook avonden, nachten, weekenden of feestdagen. Niet altijd even leuk misschien. Maar hier staat tegenover dat je op andere momenten tijd voor jezelf overhoudt om bijvoorbeeld overdag te sporten, bij iemand op de koffie gaan of andere leuke dingen te ondernemen. 
 
Doorzettingsvermogen 
Werken en leren tegelijkertijd is uitdagend en soms ronduit pittig. Zeker wanneer je dit combineert met een gezin of mantelzorg. Het vraagt van jou dat je goed kunt plannen en organiseren. Je geeft niet op, als het even tegenzit en maakt het bespreekbaar als je ergens tegenaan loopt.  
 
Een positieve instelling 
Werken in de ouderenzorg doe je vanuit je hart. Je kunt goed luisteren, mensen willen graag hun verhaal kwijt.  Je denkt niet in “mitsen en maren” maar in mogelijkheden en kansen. Humor is ook belangrijk. Met een luchtige benadering, bereik je soms veel meer. 

Verder verwachten wij vooral veel enthousiasme en een sterke motivatie om aan de opleiding deel te nemen, verwerkt in een inspirerende brief. In deze brief geef je antwoord op de volgende vragen:  
  • Waarom zouden we jou moeten aannemen voor de opleiding?  
  • Waarom kies je voor de ouderenzorg?
  • Hoe ga jij het werken en leren de aankomende drie jaar combineren?  
  • Wat is jouw beeld bij het werken in de zorg? 

Wat je verder nog moet weten...
  • Wij werken voor onze leerwerktrajecten samen met Landstede. Voor meer informatie over de inhoud van de opleidingen en de opleidingseisen verwijzen we je graag naar hun website: www.landstedembo.nl. 
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
  • De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 13 november 2020.
Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.   
Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR in Raalte
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marga Koopman, praktijkopleider, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag op telefoonnummer 06-51093812 of via e-mail m.koopman@zgr.nl
Functie(s) BBL overig
BBL verzorgende 3 IG
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 05-11-2020
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 55291
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij een goed leven in eigen regie. Dat doen wij zowel thuis bij onze klanten als op onze woonzorglocaties.

Meer over ZGR