Beeldend vaktherapeut - zwangerschapsvervanging
Atlant

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de complexe en uitdagende zorgvragen van onze bewoners? Ben jij leergierig én vind je het leuk om je kennis over te dragen? Atlant is op zoek naar een: 

Beeldend vaktherapeut ter vervanging van zwangerschapsverlof – 24 uur

Kom jij ons team versterken
Bij Behandeling en Begeleiding werken circa 80 behandelaren, begeleiders en (para-)medici elke dag vanuit hun eigen vakgebied met en voor bewoners en zorgmedewerkers. De kennis die Atlant op deze terreinen in huis heeft, geven wij graag door. Intern en extern. Zo voeren onze specialisten regelmatig onderzoeken uit, ontwikkelen we nieuwe tools en organiseren we kennissessies. Naast de reguliere ouderenzorg in de woonzorgcentra zijn specialismen van Atlant het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington, Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg en dementie.
Als beeldend therapeut ben je vooral betrokken bij bewoners met het syndroom van Korsakov en Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg. 
De vakgroep Vaktherapie bestaat uit 1 beeldend therapeut, 3 muziektherapeuten, 4 muziekagogen, 2 psychomotorisch therapeut en 3 bewegingsagogen. De vaktherapeuten en agogen werken nauw samen met onder andere elkaar, de zorg en de psychologen.

Kijk op onze website welke behandeling en begeleiding Atlant voor bewoners te bieden heeft: 
https://www.atlant.nl/onze-zorg/behandeling-en-begeleiding/. 

Wat ga je doen
Als beeldend vaktherapeut bouw je een therapeutische relatie op met de bewoner en onderzoek en behandel je op methodische wijze (individueel en in een groep), met als doel verandering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie te bewerkstelligen op emotioneel, gedragsmatig, cognitief en/of sociaal gebied. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit: 
• Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de bewoner tijdens de behandeling;
• Communiceren en op de hoogte houden van de voortgang binnen de behandeling bij het zorgteam en betrokken behandelaren. 
• Het uitvoeren en evalueren van het behandelplan;
• Zorg dragen voor een goede dossiervorming. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je bent een enthousiaste vaktherapeut beeldend met:
• Een gerichte vakopleiding HBO creatieve of vaktherapie, met een afstudeerrichting in de beeldende vorming; 
• Ervaring in de ouderenzorg of psychiatrie zou prettig zijn;
• Gedrevenheid, een grote mate van zelfstandigheid en ondernemingszin.
• Interesse in de actuele ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en in de zorg;
• Een rijbewijs B en de beschikking over een auto.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Met onze (top) verpleeg- en verzorgingshuizen bieden we je een prettige, multidisciplinaire, dynamische werkomgeving, waarin leren, vernieuwing en onderzoek steeds meer centraal staan. 
Daarnaast bieden we:
• Een tijdelijk contract van 1 december 2021 tot 30 april 2022; 
• Arbeidsvoorwaarden conform de cao vvt; 
• Een salaris op basis van FWG 55 (schaalmaximum € 4.286,78 bruto per maand op fulltime basis);
• De mogelijkheid parttime te werken (circa 24 uur per week);
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op ontwikkeling en kwalitatief goed personeel;
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
• Enthousiaste en betrokken collega’s.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk 15 oktober 2021 de knop “Solliciteren” of via de link: https://www.atlant.nl/vacature/beeldend-vaktherapeut-zwangerschapsvervanging/. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding. De gesprekken zullen ingepland worden op dinsdag 26 oktober 2021.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
App of bel dan met Lotte Hunink (beeldend therapeut) via 06 20 63 96 69. (werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag).

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 87-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
Functie(s) Beeldend therapeut
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 15-10-2021
Ingangsdatum 13-09-2021
Nummer 71060
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant