Begeleider - Hardenberg (24 - 28 uur p/w)
JP van den Bent stichting

Functieomschrijving

Als begeleider bij de JP heb je een regierol. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Samen met collega’s, verwanten en andere betrokkenen blijf je aansluiten op de veranderende vraag van mensen en hun omgeving. Die aansluiting is nodig om de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden bij leven en alles wat daarbij hoort: alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden of activiteiten.

We vinden het belangrijk dat ieder mens binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk zelf de regie heeft. Voor de ondersteuning die we daarbij geven, nemen we de tijd. We laten ons niet leiden door allerlei protocollen en richtlijnen. Samen doen we wat nodig is.

Waar kom je te werken?
Aan de Atalanta in Hardenberg wonen 15 mensen die we dagelijks ondersteunen bij hun leven. Iedereen woont individueel in een eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De appartementen zijn verdeeld over verschillende verdiepingen.

Iedereen heeft andere ondersteuningsvragen. Er wordt een plan gemaakt samen met de cliënt hoe deze ondersteuning eruit ziet. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij boodschappen doen, koken, persoonlijke verzorging of bij huishoudelijke en/of administratieve taken. Als de situatie daarom vraagt, werken we graag samen met andere professionals op verschillende gebieden.

Begeleiders zijn aanwezig wanneer er ondersteuning nodig is. Overdag gaat iedereen naar het werk en/of naar dagactiviteiten. ’s Nachts is er een slaapdienst.

We ondersteunen ook mensen in de omgeving van Hardenberg. Ook die ondersteuning verschilt per persoon. Voor de één is één keer per week samen de administratie doen voldoende, met de ander nemen we elke dag de dag door. Samen maken we afspraken over hoe en wanneer we ondersteuning bieden.

Functie eisen

Je hebt een passende mbo 4- of hbo-opleiding afgerond. Maar wat we nog belangrijker vinden is of jij je kunt vinden in onze kernwaarden.

Inschaling

Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 van de CAO Gehandicaptenzorg (min. € 2.457,- en max. € 3.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je krijgt een reiskostenvergoeding en een toeslag wanneer je onregelmatig werkt.

Bijzonderheden

Meer informatie?
Bel of stuur een bericht naar Dieuwke Zweers, tel. 06 - 573 494 46, mailadres: 

Sollicitatieproces
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Binnen één week na de sluitingsdatum hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek.
Het eerste gesprek vindt meestal plaats met de locatiecoördinator. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar beter kennen.
De locatiecoördinator informeert je over het vervolg. Dit kan een tweede gesprek zijn met cliënten, ouders/ verwanten of collega’s of je draait een dagdeel mee op de locatie.
Zijn we allebei enthousiast? Dan maken we afspraken en verwelkomen we je als nieuwe collega.

Type Vacature
Organisatie JP van den Bent stichting
Locatie Hardenberg
Postcode 8043 NX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dieuwke Zweers, tel. 06 - 573 494 46.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 12-05-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 19-06-2023
Nummer 120023

JP van den Bent stichting

Ieder mens wil z’n leven op een eigen manier leiden. Soms heeft iemand daar professionele begeleiding bij nodig. De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen bij hun leven. Bijvoorbeeld bij wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen.

We werken vraaggericht. Dat betekent dat iemands vraag het uitgangspunt vormt voor de ondersteuning. Daarom is ondersteuning voor iedereen anders, want ieder mens en iedere vraag is uniek. We doen wat nodig is, ook als we daarvoor buiten de gebaande paden moeten treden. Want wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn.

Meer over JP van den Bent stichting