Begeleider / Verzorgende-IG, Anke Marjolein, uren in overleg
Sius

Leven is ontdekken

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar ze vandaan komen, hun leeftijd, wat ze wel of niet kunnen, waar ze in geloven, hun seksuele voorkeur, alles is goed. Want het gaat om hen, om wie zij zijn. We willen graag weten wat zij belangrijk vinden. Wat hun kracht is en wat hun gelukkig maakt. En hoe zij het leven kunnen leiden dat zij graag willen. Wij ondersteunen hun daarbij.

Voor ons team Anke Marjolein in Lochem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

Begeleider / Verzorgende-IG
(uren in overleg)

Locatie Anke Marjolein

Aan de rand van Lochem ligt onze locatie Anke Marjolein die gericht is op het verblijf en de ondersteuning van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (ernstig) meervoudige beperking, waardoor fysieke verzorging en/of verpleging nodig is. Daarnaast bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van communicatie, werken en vrije tijd en sociaal welzijn. Alles is erop gericht dat onze cliënten zo veel mogelijk de eigen regie houden. Daarbij zijn we samen aan zet!

Wat ga je doen?

 • Als begeleider of verzorgende-IG werk je in een enthousiast team van professionals. Je biedt onze cliënten de begeleiding en verzorging die zij nodig hebben, zowel individueel als in groepsverband. Hierbij kijken we altijd wat goed is voor de cliënt.
 • Wij vinden de zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van onze cliënten belangrijk. Denk hierbij ook aan het kunnen deelnemen aan de samenleving. Als zorgprofessional ben je daar een belangrijke schakel in. Daarbij ondersteun je de cliënt bij het onderhouden van een sociaal netwerk. Je informeert en onderhoudt contacten met dit netwerk.
 • Door je observatie van de cliënt, de rapportage en eventuele veranderingen van de cliënt ben jij de spin in het web. Je bespreekt je observatie met de verpleegkundige of behandelaar.

 Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is.
 • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’: Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 35; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat we verder nog van jou verwachten

 • Je hebt een diploma in de richting van begeleiding en verzorging op minimaal mbo-3 niveau.
 • Je hebt verantwoordelijkheid binnen de kaders van je functie, toont vakmanschap en professionaliteit.
 • Je bezit een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra ter Horst, Zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 06-82918299.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Je kunt solliciteren tot en met 19 juni 2022

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 111489 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Team Anke Marjolein in Lochem
Postcode 7241VE
Stad Lochem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-06-2022
Ingangsdatum Z.s.m.
Reageer voor 04-07-2022
Nummer 111489
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius