Begeleider Hoogeveen
Cosis

Weet jij onze bewoners gerust te stellen als zij het even niet meer weten? En maak jij van een gewone dag een feestje? Ben jij die begeleider die geduld heeft en de ouder wordende bewoner begrijpt? Woonlocatie Amsheerd is op zoek naar meerdere Begeleiders. We zijn benieuwd naar jouw reactie.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

In Amsheerd wonen ouder wordende bewoners. De groepen zijn kleiner en in de gezamenlijke huiskamer is er tijd en ruimte om samen gezellige dingen te doen. Door hun leeftijd en beperking hebben zij vaak hulp nodig bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) handelingen, dit hoort bij het dagelijkse werk. Soms is er juist meer ondersteuning en aandacht nodig op het mentale vlak. We nemen je alvast mee naar Amsheerd, klik hier en maak kennis met de bewoners en jouw nieuwe collega's.

Begeleider De Amsheerd - Hoogeveen

Dit ben jij

Jij bent oplettend, biedt een luisterend oor en hebt aandacht voor de bewoners. Je helpt ze om zoveel mogelijk grip te houden op hun leven. Als jij merkt dat het gedrag van een bewoner anders is dan anders geef je dit door aan de persoonlijk begeleider, en samen zoeken jullie naar een oplossing. Je kan gemakkelijk schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen. Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend, op deze manier blijven we verbeteren. Je bent betrokken bij elkaars werk en informeert elkaar. Nieuwsgierigheid, creativiteit en humor zijn in ons team onmisbaar.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten, dag- avond- weekend- en nachtdiensten.
 • Kennis hebt van de Methodiek Ouderwordende Cliënt (OWC) of bereid bent deze je eigen te maken.
 • In bezit bent van een geldig BHV certificaat of bereid deze te halen.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken maar voldoe je nog niet aan bovenstaande eisen? Neem gerust contact op, in een gesprek kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Zorg jij voor de dagelijkse structuur voor onze ouder wordende cliënt

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als begeleider ontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.967,- en maximaal € 2.891,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider op locatie Amsheerd in Hoogeveen? Laat het ons weten door te solliciteren via de solliciteer knop! Reageer snel.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Agnes Gunnink, teamcoördinator op telefoonnummer 06 137 274 12. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Agnes neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters: We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2809
Organisatie Cosis
Locatie Amsheerd
Postcode 7909 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 03-04-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119068

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis