Begeleider A Crisisdienst
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Als begeleider voor de crisisdienst (begeleider A) verricht je werkzaamheden ten behoeve van de GGZ- medewerkers en cliënten woonachtig in een beschermde woonvorm van Riwis. De hulp wordt gestart vanuit de (je) thuissituatie. Indien nodig wordt de cliënt bezocht en worden ter plaatse eventuele verdere stappen ondernomen. Hierbij kun je denken aan meedenken met teams over in te zetten interventies met betrekking tot de-escalerend werken of het acteren op acute crisissituaties zoals suïcidaliteit en/of agressie. Het crisisteam bestaat uit meerdere medewerkers die samen 365 dagen per jaar de crisisdienst uitvoeren. De crisisdiensten worden uitgevoerd conform een vooraf opgesteld rooster na kantoortijd, van maandag - vrijdag van 17.00 tot de volgende ochtend om 08.30 uur. Daarnaast worden er crisisdiensten verricht in de weekenden en op feestdagen.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband));
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 31 augustus a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/medewerker-crisisdienst-in-apeldoorn

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Judith Klein Gunnewiek, (manager GGZ), telefoonnummer 0643728863 of Kim Veltkamp (begeleider A), telefoonnummer 0641573327 en/of kijk op www.riwis.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 30-06-2020
Ingangsdatum 1 juli 2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 53583
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn