Begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. Wij zoeken iemand die nieuwsgierig is en die het fantastisch vindt om juist ook de non-verbale communicatie van de cliënt te leren begrijpen wanneer zij zich verbaal niet goed kunnen uiten.  

Waar ga je werken?
Als begeleider ga je aan de slag op een van locaties op ons woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier begeleiden we ouder wordende cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. In deze nieuwe, ruim opgezette woning heeft iedereen een eigen slaapkamer. En een aangrenzende badkamer. We hebben ook een gemeenschappelijke tuin. 

Wie ga je helpen?
Jouw cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking, soms ook moeilijk verstaanbaar gedrag. Als begeleider biedt je rust en structuur door een vast en persoonlijk dagprogramma aan te bieden. Gezamenlijke activiteiten brengen onrust met zich mee daarom krijgen deze cliënten individuele begeleiding. Natuurlijk eten en drinken we wel gezamenlijk. Je begeleidt de cliënten niet alleen thuis, soms ga je ook mee naar dagbesteding.  

Dit bieden wij
 • In eerste instantie een jaarcontract als begeleider voor 24-32 uur per week. 
 • De mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd na het eerste jaar. 
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1906,- en maximaal € 3009,- (FWG 35 of 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.  
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag van 8% in mei.  
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.   
 • Balansverlof naast jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.   
 • We werken binnen 's Heeren Loo Persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd worden jouw persoonlijke wensen hierop zoveel mogelijk afgestemd. 
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz. 
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3, zoals Verzorgende-IG, Verpleegkundige, MWD, SPH, SPW, MMZ. Verder breng je mee:  
 • Op een professionele manier betrokken zijn bij cliënten. Je bent daadkrachtig en  handelt vanuit de individuele leer-/werkdoelen van de cliënt.  
 • Ondersteuningsvragen herkennen en  de juiste wijze van begeleiding organiseren.  
 • Nieuwsgierig en vindt het belangrijk dat de cliënt weet wat hij aan jou heeft.  
 • Een stabiele persoonlijkheid, je staat sterk in je schoenen, zodat je duidelijkheid en structuur aan de cliënten kan bieden. 
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature als begeleider en/ of andere vacatures bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. We gaan graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Een brief of cv uploaden hoeft niet. 

Je kunt ook contact op nemen met Bram Spanjersberg via 06 - 51 72 52 20 

Mocht deze vacature niet helemaal passen bij wat je zoekt voel je dan vrij om toch je gegevens achter te laten. Wellicht zijn er nog andere vacatures die wel passen. Samen met jouw kijken we graag naar de mogelijkheden. 

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119281

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland