Begeleider Auping Deventer 1e verdieping
Zozijn

Wil jij per direct komen werken op een prachtige nieuwe locatie van Zozijn voor 36 cliënten met 3 woongroepen en dagbesteding?

Op de 1ste verdieping wonen 14 cliënten verdeeld over 2 woongroepen. Een diverse groep, variërend van jong tot oud, met de focus op begeleidingsvragen waarin overleggen en aansturen belangrijk is. Met een grote betrokkenheid van verwanten. Ook is er een cliënt met veel 1 op 1 begeleiding.

Wat ga je doen?
Als ondersteuner draag je samen met je collega’s zorg voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag. Persoonlijk contact met de bewoners is een essentieel onderdeel van je werk. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Je verliest de behoefte van de bewoner nooit uit het oog en je zorgt voor een vertrouwde woonomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt. Naast de individuele bewoner heb je ook oog voor de bewoners als groep. Het is daarnaast belangrijk dat je gericht bent op optimale samenwerking met je collega’s en daarin ook voor hun van waarde kan zijn. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen. We werken in de nacht met een slaapdienst.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

  • je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3;
  • je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg en bij voorkeur ervaring binnen de psychiatrie;
  • je hebt een reflecterend en relativerend vermogen, kennis van wet- en regelgeving omtrent vrijheidsbeperkende middelen en maatregelen;
  • je bent flexibel, sociaal en communicatief sterk en daarnaast ook liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
  • Je kunt methodisch (planmatig) werken en je kunt ook goed samenwerken.

Dit bieden wij
Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving;
Een salaris van maximaal € 3009,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35; Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid om te fitnessen met korting of gebruikmaking van de fiets- of computerregeling van Zozijn.
Mogelijkheid tot aanstelling voor onbepaalde tijd.  Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur.
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.

Bijzonderheden

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers (of voor interne kandidaten de huidige manager bij Zozijn), tevens vragen we om een ‘verklaring omtrent gedrag’.

De vacature loopt totdat we voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden. 

Type Werkplein
Intern nummer SG
Organisatie Zozijn
Locatie S/G Regio Salland de Graafschap
Postcode 7202 AG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, Manager 06-12995979
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-06-2023
Nummer 118614
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn