Begeleider B Henri Dunantlaan in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Met jouw ervaring en vaardigheden ga je op onze nieuwe beschermd wonen locatie aan de slag met ggz-cliënten voor wie jouw intensieve begeleiding het verschil kan maken bij hulpvraag. Je biedt begeleiding op het gebied van wonen, werken en welzijn zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Bij Riwis geloven we namelijk in het eigen kunnen van de cliënt en kijken we naar wat iemand wel kan. Samen met een coachende begeleider A werk je aan het zorgplan van de cliënt en onderhoudt je contact met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

In dit (deels) nieuwe team begeleid je samen met je collega's 38 cliënten in een tot appartementencomplex gerenoveerd historisch pand. De zorg is gebaseerd op een 24 uur dienstenpatroon, waarbij je bereid bent om slaapdiensten te draaien.

Functie eisen

Vind jij het leuk om mee te bouwen in de ontwikkeling van een nieuw team en beschik je over een zorggerelateerd diploma MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. €1.955,- / max. € 3.037,-  bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
  • Een jaacontract.

Bijzonderheden

Let op: graag solliciteren via onze website:

https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/begeleider-b-henri-dunantlaan-in-apeldoorn

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 17-06-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65278
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn