Begeleider Beuk Vierhouten
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor de locatie Beuk in Vierhouten zoeken wij een Begeleider voor 24 tot 28 uren per week.

Op Beuk 102 wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een ernstig meervoudige beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte biedt aan zelfontplooiing. In samenwerking met de andere collega's ga je invulling geven aan de juiste zorg voor de cliënten, waarbij het normale leven centraal staat.

Jouw uitdaging
Je zoekt samen met je collega's naar zinvolle activiteiten en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding.
Daarnaast biedt je duidelijkheid en structuur, soms in 1 op 1 situaties.

Spreekt dit je aan? We horen graag van je om de mogelijkheden te bespreken!

Over jou
Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's.

Je hebt:
  • minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een ernstig meervoudige beperking en/of moeilijk verstaanbaar gedrag;
  • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.
Dit krijg je van ons
Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag. Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.025 en maximaal € 2.993 (FWG 40), bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid zeten we deze graag om in onbepaalde tijd.
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk vrijdag 29 oktober via de sollicitatieknop op Werkenvoor Philadelphia. Het vacaturenummer is 1427.
Heb je nog vragen? Bel dan met Hanneke van der Wee, manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer 06 - 21 89 44 96.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Beuk, Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Persoonlijk Begeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 06-10-2021
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71619

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg