Begeleider Bosscherhof
Cosis

Introductie en uren

Voor locatie de Bosscherhof zijn we op zoek naar een enthousiaste Begeleider voor 24 tot 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

In een rustige wijk in Zuidwolde (Drenthe) staat onze woonlocatie Bosscherhof (24-uurs zorg). De leeftijd van de cliënten varieert. Ze wonen zelfstandig in hun appartement met begeleiding in hun nabijheid. Ze kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan de activiteiten in het Steunpunt of om gezamenlijk te koken en te eten.

Een begeleider wordt gekoppeld aan een persoonlijk begeleider. Als duo begeleiden jullie samen de jou toegewezen cliënten. Je werkt vanuit de methodiek oplossingsgericht werken. Je kunt de cliënt motiveren en stimuleren, maar tegelijkertijd signaleer je ook als een cliënt zich niet happy voelt. Dit bespreek je met de (persoonlijk) begeleiders. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden. Kortom, een fijn team met leuke cliënten waar jij je energie, creativiteit en humor in kwijt kan.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van de methodiek 'oplossingsgericht werken' of bereid zijn dit te leren.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor donderdag 8 september 2022. 

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tina Meinders-Meijering, teamcoördinator op telefoonnummer 06 575 464 59. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Bosscherhof. Bosscherhof

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Koen, Geesje en Mark. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2202-2506
Organisatie Cosis
Locatie Bosscherhof
Postcode 7921 JN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 08-09-2022
Nummer 112748

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis