Begeleider dagbesteding Gendringen 21,6 uur (tijdelijk, daarna regiocontract)
Estinea

Functieomschrijving

De Wagu in Gendringen is een plek voor mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten komen hier voor een zinvolle werkdag. Op een dag werken er gemiddeld 40 cliënten in 3 verschillende clusters.
De mensen die je begeleidt hebben intensieve ondersteuning nodig, structuur en voorspelbaarheid. Ze zijn sociaal-emotioneel kwetsbaar en kunnen zich moeilijk verplaatsen in de gedachten en gevoelens van anderen. Daarnaast hebben verschillende cliënten naast hun beperking ook nog andere bijbehorende problematieken.
Er wordt gewerkt tussen 8:30 uur en 16:15 uur. Daarnaast vinden team overleggen en eventuele scholingen plaats.

Je gaat werken op verschillende clusters binnen de dagbesteding waar je cliënten begeleidt met hun werkzaamheden. Dit kan zijn bij industrieel werk, hout of op het activiteitencluster.
Zo creëer je bijvoorbeeld nieuwe producten van hout samen met cliënten, maak je soep of pak je blikken in.

Functie eisen

Je bent iemand die gemotiveerd is om er met de cliënten een zinvolle dag van te maken.
Wie ben jij?

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een begeleider die oprechte aandacht heeft voor de cliënten, gedreven is en ondernemend. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn. Je bent verbaal sterk en staat met zelfvertrouwen op de groep. 


Pas jij bij Estinea?

Je hebt een relevant diploma op MMZ-niveau 3 of 4 of gelijkwaardig.

Je hebt verstand van het werken met ondersteuningsplannen. 

Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.

Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. 

Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

Inschaling

Wij bieden een tijdelijke functie op de dagbesteding van april tot september, met daarna een regiocontract binnen regio oude IJssel streek.

Je krijgt een contract voor 21 uur per week. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort. 

De inschaling is in FWG 3.0, conform CAO Gehandicaptenzorg, schaal 35.

Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie. 

Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Bijzonderheden

Heb je zin om ons team tijdelijk te komen verstreken?
Reageer dan vandaag nog. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Op het moment dat we een gschikte kandidaat kunnen selecteren sluiten we de vacature.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met de locatie via telefoonnummer 088-4950565

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Werk en activiteiten Industrieweg
Postcode 7071CK
Stad Ulft
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 02-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 118248

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea