begeleider dagbesteding
InteraktContour

Ben jij iemand met een afgeronde agogisch diploma op mbo-niveau? En ben je communicatief vaardig? En heb je ervaring met het verlenen van ADL-zorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Als begeleider werk je samen met je collega’s aan het organiseren van activiteiten voor mensen met hersenletsel. Elke cliënt krijgt een zorgplan op maat, dat je samen met de cliënt maakt. Je kijkt daarbij naar wat een cliënt kan én wil bereiken. Voor de één is dat meer contact met lotgenoten of het trainen van de fijne motoriek, voor de ander re-integratie op de arbeidsmarkt.

Jij helpt mee in het bedenken van deze activiteiten, die uiteenlopen van creatieve activiteiten zoals schilderen tot technische activiteiten zoals computerles. Tijdens deze groepsactiviteiten ondersteun je iedere cliënt op een manier die bij hem of haar past. Je stimuleert de cliënt om dat te doen wat hij zelf kan, waarbij je cliënten geen werk uit handen neemt.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. ADL-handelingen behoren ook tot je takenpakket.

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op de dagbestedingslocatie in Ermelo. Dagelijks komen er circa 20 cliënten werken aan hun persoonlijke doelen in verschillende activiteiten.
Denk hierbij aan modules zoals, Vaardig & Creatief, Fit & Vitaal, Communicatie en Talent & Ambitie.
Je werkt in een zelforganiserend team dat bestaat uit 5 collega’s die op de dagbesteding werken en 13 collega’s die cliënten ambulant begeleiden.
Wij zijn een enthousiast team dat weet van aanpakken. We zijn gedreven in ons werk, dit zie je onder andere aan de extra activiteiten (bijvoorbeeld rondom feestdagen) die we aanbieden naast de geplande modules. We vinden een goede samenwerking belangrijk.   

Wanneer je van start gaat, maak je middels een online training kennis met onze doelgroep en de organisatie. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden
 • een jaarcontract voor 16 uur per week (met uitzicht op een vast contract)
 • een salaris van €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35) 
 • in mei een CAO-verhoging van 3,2% 
 • reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%   
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek  
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)   
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement   
 • gratis personal coaching via Resilians  
Wat wij vragen
 • je hebt een mbo-diploma (agogisch) op niveau 3 of 4, zoals persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of gehandicaptenzorg
 • interesse in methodisch werken en het resultaatgericht begeleiden van cliënten met hersenletsel
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden, waarin je daadkrachtig, maar met tact en geduld te werk gaat
 • je hebt kennis van de NAH-doelgroep of bent bereid hier meer over te leren  
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.  

Word jij onze nieuwe begeleider dagbesteding?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.   

Goed om te weten:  
 • de vacature staat open tot en met vrijdag 31 maart a.s.
 • de gesprekken vinden plaats in week 15/16
 • een meeloopdag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Sarai Veltkamp-Eilander, senior begeleider dagbesteding, op 06-36 35 00 25.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, dagbesteding Ermelo
Postcode 3851 WB
Stad Ermelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider dagbesteding
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118542

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour