Begeleider De Meulenenk - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

Begeleider met een dienstverband van 60%

Wie zijn wij?

De Meulenenk (Veld & Weide 11-13) is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. De Meulenenk bestaat uit twee geschakelde woningen onder één dak. Dat houdt o.a. in dat je op beide kanten/woningen met elk 10 cliënten kan worden ingezet. In eerste instantie ben je voornamelijk werkzaam op V&W 11. Binnen De Meulenenk werken twee teams wanneer dit nodig is goed samen en is een fijne werksfeer, waar oog is voor elkaar.
De doelgroep valt onder zorg-intensief. Voor de cliënten is structuur belangrijk. Daarnaast zijn de cliënten ook sfeergevoelig en ligt het accent in de zorg op rust, voorspelbaarheid en nabijheid. Het sociaal emotioneel functioneren is op beide woningen verschillend. Op de ene woning ligt het grotendeels op het niveau van 0 tot 18 maanden, bij de andere woning is dat hoger. Daar de nadruk meer op aansturen en in stand houden zelfstandigheid. Er zijn drie cliënten rolstoel afhankelijk. Een aantal hebben volledige ondersteuning in de ADL nodig. Omdat er spraken is van ouder wordende cliënten heeft iedereen hierin wel in meer en mindere mate ondersteuning nodig.
De cliënten gaan allemaal naar de dagbesteding waarmee de woning een deel van de dag gesloten is.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (begeleiders en coördinerend begeleiders) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.766,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving (met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering)
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd

Procedure

Wij zien graag voor 20 juli a.s. je sollicitatiebrief en CV, via Zorgselect, tegemoet.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Meulenenk 11 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 21.60
Uren tot 21.60
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Anita Broekhuis, coördinerend ondersteuner, telefoonnummer 088-5753766
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-06-2020
Reageer voor 20-07-2020
Ingangsdatum 25-06-2020
Nummer 53525
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn