Begeleider deeltijdzorg Zaterdagopvang
De Twentse Zorgcentra

Wil jij werken met kinderen? Ben jij op zoek naar een leuke en variërende zaterdagbaan naast je opleiding of zoek je afwisseling op de zaterdag naast je reguliere baan? Dan is deeltijdzorg perfect voor jou!

Op locatie Rondweg 44 te Losser bieden we deeltijdzorg aan. Deeltijdzorg kan gaan om alle momenten wanneer dagbesteding en school gesloten zijn. Dit komt voor in drie vormen: buitenschoolse opvang (BSO), logeeropvang en zaterdagopvang. We bieden deze opvang aan kinderen en jongeren die nog bij hun ouders wonen. De leeftijdsgrens ligt tussen 4 en 33 jaar, waarbij de grootste groep tussen 10 en 25 jaar zit. Wat deeltijdzorg zo leuk maakt: geen dag is hetzelfde. Deze cliënten zijn niet op elkaar afgestemd, want op ieder moment komen verschillende cliënten, van verschillende groepen en onderneem je verschillende dingen.

Het uitgangspunt van deeltijdzorg is: hier hoeft niets en veel kan. Op de zaterdag vangen we cliënten op om een leuke dag te hebben. De zaterdagopvang begint om 08:30 uur en eindigt om 17:00 uur, waarin we verschillende diensten hebben. We organiseren leuke activiteiten en vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat er een gezellige en huiselijk sfeer is. De cliënten die op de zaterdag komen, zijn mobiel. Ze hebben een matige verstandige beperking en de nadruk ligt op begeleiding. We ondernemen dan leuke activiteiten, zoals fietsen, voetballen, knutselen, naar de speeltuin, of er komt een clown! De activiteiten en begeleiding die we bieden, moet vertrouwd zijn. De structuur in activiteiten en bekende gezichten zorgen voor herkenbaarheid en structuur bij de cliënten. Dat is fijn, want duidelijkheid hebben ze nodig. Wanneer dat even niet zo is, kan er gedrag voorkomen. Met een voorspelbare en rustige begeleiding weet jij dit in goede banen te leiden.

Wij zijn op zoek naar twee collega’s die ons komen versterken op de zaterdagen. Dus: ben jij een rustige begeleider die duidelijkheid kan bieden én het leuk vindt om te ondernemen en activiteiten te bedenken/plannen? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

Wij vragen:

  • Een afgeronde zorg gerelateerde of agogische opleiding op minimaal niveau 3. Ben jij 3e jaar HBO-student (Social Work of Verpleegkunde), dan mag je ook bij ons aan de slag!

Wij bieden:

  • Een salaris van min. € 1.920,- / max. € 2.853,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een leuke werkplek voor 8 uur per week. Het is mogelijk om meer dan 8 uur te werken. Je mag maximaal 3 zaterdagen per maand werken, afhankelijk van de diensten die je draait, kun je best wat uren draaien. In de vakantieperiodes kun je ook op de andere groepen of BSO veel extra uren werken, dan komen er namelijk veel meer cliënten logeren.   
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Onregelmatigheidstoeslag. Je bent in de weekenden aan het werk, dat wordt beloond met een toeslag. Dit kan oplopen tot een uurloon van maximaal €16,37 met daar bovenop tot 60% extra toeslag.
  • Plek en ruimte om activiteiten te ondernemen. Je kan hierbij denken aan wandelen en zwemmen maar ook activiteiten binnen de groep zoals nagels lakken en tutten. Aandacht staat hierin centraal, waarin we graag jouw creativiteit en nieuwe ideeën terug zien.

Procedure
Heb je interesse? Wij zien graag jouw cv en motivatiebrief tegemoet! Binnen een week nemen we contact met je op omtrent het vervolg van de procedure.

Extra informatie
Zijn er nog vragen neem dan contact op met persoonlijk begeleider Femke Damhuis op 06-86847203.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Vacature
Intern nummer 21.223
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Losser, Rondweg 44
Postcode 7581 PW
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 07-12-2021
Nummer 73103
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra