Begeleider Elsmors Hengelo
Aveleijn

Zie jij het als een uitdaging om samen met je collega`s elk moment opnieuw te kijken hoe je het beste kunt aansluiten bij de cliënt in de dagelijkse ondersteuning en heb jij affiniteit met de ouder wordende cliënt? 

Dan is deze functie echt wat voor jou.  

Aveleijn is op zoek naar een begeleider voor locatie de Elsmors in Hengelo.

(21-28 uur) 

De locatie 

Voor de locatie zijn we voor de volgende teams op zoek naar een begeleider.   

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bieden we vanuit de huiskamer, ondersteuning aan 10 cliënten, die allen een eigen appartement hebben. 

De leeftijd van de cliënten varieert van 45 tot en met 83 jaar. De cliënten hebben verschillende hulpvragen, op agogisch gebied, maar zeker ook op verzorgend gebied. Het is een ouder wordende doelgroep met een verstandelijke beperking, waarbij naast structuur bieden, inlevingsvermogen en belevingsgericht werken belangrijke thema’s zijn. 

Het team van de eerste verdieping bestaat uit 10 medewerkers. Er wordt geacht dat je solistisch als in teamverband kan werken. Er is ruimte voor zelfontplooiing doormiddel van opleidingen en cursussen. 

Team klaver

Team Klaver werkt in teamverband en biedt ondersteuning aan zes cliënten, die allen een eigen zit/slaapkamer hebben en gezamenlijk een huiskamer delen. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de 41 tot 68 jaar, waarvan een cliënt deels één op één begeleiding ontvangt. De begeleidingsmethode is individueel bepaald en vooral gericht op structuur, in combinatie met een belevingsgerichte benadering. Het basisklimaat wordt vormgegeven door een veilige, gestructureerde leefomgeving. Daarnaast bieden wij een aantal cliënten volledige overname in ADL. Het team Klaver bestaat uit 10 medewerkers. Er wordt geacht dat je solistisch als in teamverband kan werken. Er is ruimte voor zelfontplooiing doormiddel van opleidingen en cursussen. 

Functieprofiel 

Om voor de functie van begeleider in aanmerking te komen ben je in het bezit van minimaal een agogisch niv3 diploma. VZ-IG en/of verpleegkunde zijn ook passende opleidingen voor deze functie. Je hebt ervaring in de gehandicapten zorg, kennis van de eventuele bijbehorende (gedrags)problematiek en je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt. Je hebt inzicht in je eigen handelen en kunt hierop ook reflecteren. 

Organisatie en salaris 

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 (maximaal € 3.009, - bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring. Daarnaast heb je recht op pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aveleijn biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland, laptop/tablet.   

Solliciteren 

Ben jij die begeleider met affiniteit voor de ouder wordende cliënt?  

Twijfel dan niet en solliciteer voor deze leuke uitdagende functie. 

Laat bij je sollicitatie weten voor welk team je solliciteert. 

Wil je meer weten over de vacature neem dan contact op met onze recruiters via 06-57381173 of schakel direct met de locatiemanager Otto Menzing via 06-55710516 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Elsmors in Hengelo
Postcode 7552ML
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 21
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Otto Menzing via 06-55710516
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 26-03-2023
Nummer 118346
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn