Begeleider Essenkamp
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg
  • Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij
  • Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten

De Essenkamp in Uddel is een kleinschalige woonlocatie voor 6 clienten met een ernstig meervoudige beperking en 3 loges. Het is gelegen in het hart van Uddel en biedt een gezellige, warme woon omgeving met betrokkenheid vanuit de woongemeenschap. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte bied aan zelfontplooiing. Dit doen we vanuit LACCS principes. 

Spreekt dit je aan? Op onze locatie Essenkamp in Uddel wonen 6 cliënten. Voor hen zoeken wij een Begeleider voor 15 tot 22,5 uren in de week.

Functie eisen

Bijzonderheden
De gezochte begeleider heeft minimaal een diploma MBO-3 op het gebied van Zorg en Welzijn. Hij of zij heeft kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van mensen met ernstige meervoudige beperking. Ervaring met belevingsgerichte zorg en verzorging is een pré. Daarnaast vinden we ervaring met en kennis van risicovolle of voorbehoudenhandelingen belangrijk.

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Over Essenkamp
De Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel. Bij ons wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Essenkamp is onderdeel van de Wilhelminahof, een zorgcentrum.

De begeleiding is altijd aanwezig. Ze helpen je steeds meer te kunnen doen. Ze kijken heel goed naar wat je precies kunt en nodig hebt. Dat heet de methode Vlaskamp. De begeleiders doen van alles om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven. De Essenkamp ligt midden in de bossen van Uddel. Bij de Essenkamp kun je veel beleven. Je kunt heerlijk snoezelen. Er is ook een kleine tuin met een fontein. Je kunt hier heerlijk ontspannen. Omdat we niet goed kunnen bewegen, is er een speciale tillift aan het plafond.

Type Vacature
Intern nummer 1481
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Essenkamp Uddel
Postcode 3888 LL
Stad Uddel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Woonbegeleider
Publicatiedatum 11-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44304

Stichting Philadelphia Zorg

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. www.philadelphia.nl

Meer over Stichting Philadelphia Zorg