Begeleider EVB+ / Arnhem - Nieuw Wehl / uren in overleg / FWG 40/45
Elver

Wat ga je doen?

Wij bieden jou als (persoonlijk) begeleider de kans om verschillende groepen met intensieve begeleiding binnen Elver te leren kennen, dit kan structureel, maar is ook een mooie kans voordat je aan een vaste groep via een vacature gekoppeld wordt. Je kunt op verschillende manieren aan de slag via ons:
 • Je kiest ervoor om (met een groter contract) tijdelijk gekoppeld te worden aan een groep. Zo zijn wij regelmatig op zoek naar collega's die tijdelijk een groep kunnen ondersteunen voor de duur van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte of verlof van een collega. Je maakt uiteraard eerst kennis met de groep voordat je de keuze maakt om gekoppeld te worden. Mocht er daarna een vacature open komen op die groep, dan kan je eventueel doorstromen.
 • Via ons geavanceerde plansysteem kan jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en tevens kun je bieden op openstaande diensten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo kan jij zelf jouw rooster bepalen.
 • Je maakt een combi tussen de bovenstaande 2 opties. Stel: jij wil voor 24 uur per week bij ons aan de slag en een groep zoekt iemand voor een langdurige aanvraag voor 18 uur per week, dan kan jij 6 uur per week op andere groepen erbij werken. Zo heb jij rustig de tijd om Elver beter te leren kennen, word je op één groep ingewerkt en doe je meer werkervaring op.Tijdens jouw sollicitatiegesprek kijk je met ons samen naar jouw wensen en de mogelijkheden binnen Elver.

Wat vragen wij van jou?
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep, begrijpt dat je moet aansluiten bij de individuele begeleidingsvraag.
 • Je hebt een sterke overtuigingskracht en kunt als persoonlijk begeleider het multidisciplinaire team coördineren en afstemmen.
 • Je hebt sterke sociale vaardigheden, zoals tact, inlevingsvermogen, luistervaardigheid en overtuigingskracht. Tevens sta je stevig in je schoenen en hebt volharding, geduld en doorzettingsvermogen.
 • Het is belangrijk dat je flexibel bent en samen kan werken met je collega's, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team.
 • Het is fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs, omdat groepen regelmatig met de bewoners op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.

Wat bieden wij jou?
 • Je wordt ingeschaald in FWG 40 (begeleider) max. € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) of FWG 45 (persoonlijk begeleider) max. € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Werken vanuit jouw kwaliteiten vanuit jouw wensen op flexibele basis. Contracturen stemmen wij gezamenlijk af .
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Jouw gezondheid vinden we minstens zo belangrijk. Daarom hebben we speciaal voor onze medewerkers een vitaliteits dashboard. Hier vertellen wij jou graag meer over!
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Zodra jij gesolliciteerd hebt, nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op.

Nadat je hebt gesolliciteerd is de procedure als volgt:
 • Je brief en sollicitatie wordt doorgenomen.
 • De HR adviseur neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek en kijkt samen met jou naar een passende plek.
 • Je krijgt ruimte om kennis te maken en mee te lopen op de afdeling.
 • Je krijgt een arbeidsvoorwaardengesprek met één van onze HR adviseurs: Lieke, Femke of Mario.
Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bel of Whatsapp met Mario van den Bosch: 06 57 66 19 52

We zien je reactie graag tegemoet!

Meer info
Lieke van Halteren (06-12401469)
Femke Jansen (06-51728931)
Mario van den Bosch (06-57661952)

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl en Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 19-11-2022
Nummer 114086

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver