Begeleider EVB - Nijmegen Winckelsteegh
Pluryn

Ben jij een begeleider en ligt jouw hart bij de EVB doelgroep? Dan zoeken wij jou!

 

Wat doe je als begeleider EVB?

 • Jij begeleidt cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag, jij ondersteund cliënten bij iedere stap in hun dagprogramma. Hierbij hoort ook het overnemen van persoonlijke verzorging en de eetsituatie.
 • Jij helpt de cliënten de wereld om hen heen te begrijpen.
 • Samen met je collega’s zorg je voor een veilig en prettig leefklimaat. De cliënt kan en mag bij jou zijn wie hij is. Enerzijds betekent dit dat je aansluit bij hun belevingswereld en zoekt naar positieve ervaringen. Zo geniet de ene cliënt van muziek, de ander schommelt alsof hij de maan wil bereiken en de ander kalmeert als hij rustig over zijn hoofd wordt gekriebeld. Anderzijds ben je er ook op de moeilijke momenten.
 • Je bent inzetbaar voor wisselende diensten. Je werktijden liggen tussen 07:00 – 22:45 uur (geen slaapdiensten).

Hier herken jij jezelf in als begeleider

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding. Richting MZ, specifieke doelgroepen of andere zorggerelateerde opleiding (SPH, SPW of Social Work etc.);
 • Jij ondersteund cliënten bij iedere stap in hun dagprogramma. Hierbij hoort ook het overnemen van persoonlijke verzorging en de eetsituatie;
 • Je staat sterk in je schoenen samen met je collega’s. Ondanks de onuitputbare energie van de cliënten, ben jij niet te moe te krijgen; 
 • Jij kent jezelf zo goed dat je meteen ziet wat je anders kan doen, om de situatie voor de cliënt herkenbaar te maken. Een goede samenwerking is voor jou vanzelfsprekend. Je betrekt je collega’s hierbij en coacht elkaar om zo voor een veilige omgeving te zorgen.

Locatie en doelgroep

In een groene omgeving in Nijmegen ligt De Winckelsteegh. Hier bieden we een breed, specialistisch aanbod voor zo’n 265  volwassenen. De cliënten wonen in frisse, eigentijdse woongroepen en krijgen op het terrein ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. De Winckelsteegh heeft een lunchcafé, een manege en een zwembad. Alles is er op gericht om cliënten op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving. Klik hier voor een video van de locatie.

Wil je liever eerst meer weten over het werken als begeleider voor doelgroep EVB? Draai dan eerst een paar uur mee op één van de groepen om je te oriënteren.
Klik hier voor meer informatie over de locatie en doelgroep.

Dit ontvang jij als begeleider EVB

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;

 • Balansverlof en interessante onregelmatigheidstoeslag;

 • Goede doorgroeimogelijkheden naar bijv. persoonlijk begeleider;

 • We starten met een arbeidsovereenkomst van 7 maanden en bij goed functioneren zal dit overgaan in een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle Berkeljon recruiter, via [email protected] of via 0628867935

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 08-02-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 08-02-2023
Nummer 117714