Begeleider Flexpool
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen, ook al ken jij mij nog niet zo goed? Zorg jij voor een veilige en vertrouwde omgeving? En help je bij het creëren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?"

Waar ga je werken
Jij gaat werken op het mooie woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Het werken als begeleider flexpool geeft je de kans onze organisatie te leren kennen. We gaan graag samen met jou onderzoeken waar jouw talenten liggen en welke mogelijkheden daarbij aansluiten. We bekijken wat voor een contract en hoeveel uren bij jou passen!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider met ervaring. Wil je jouw ervaring verbreden of sta je nog aan het begin van je carrière? Wil je juist in de weekenden en vakanties werken? Wij bieden jou een werkplek waar je van grote betekenis bent.

Wie ga je helpen?
Je biedt als begeleider flexpool ondersteuning aan cliënten met diverse hulpvragen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Ook kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag. Ben jij juist meer het verzorgende type of ligt jouw kracht in het begeleiden van cliënten met complex gedrag? We kijken samen naar jouw kwaliteiten en zoeken een aantal werkplekken binnen de doelgroep waar jij het beste tot je recht komt. Want als jij kunt doen waar je goed in bent dan is jouw werk nog leuker en ben jij de beste begeleider!

En wil jij graag werken op een vaste woning? Dan denken wij als eerste aan jou zodra daar een vacature is. Want jij bent natuurlijk al bekend met het team en de cliënten!

Hoe ga je helpen?
Als begeleider flexpool sta jij waar gaten vallen. Jij verliest de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- en werkomgeving. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent.
"Ik werk al 7 jaar als vaste begeleider in de flexpool. Wat ik daar zo leuk aan vind? Steeds een andere groep, wisselende cliënten en variatie in mijn werk. Hierdoor leer ik ontzettend veel." - Demi van Tiem, begeleider flexpool.
Dit bieden wij
 • Regie op jouw eigen rooster, jij geeft aan wanneer je wel en niet kan werken.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1873,- tot maximaal € 3154,- (FWG 25 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • De kans om binnen verschillende woningen ervaring op te doen.
 • De mogelijkheid door te stromen naar een vaste groep.
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we graag in jou door relevante cursussen aan te bieden.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
 • Je bent een zorgprofessional met een afgeronde zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 2.
 • Je bent oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
 • Je bent zelfstandig, je hebt een pro-actieve houding, toont doorzettingsvermogen en je aarzelt niet om vragen te stellen.
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid onregelmatige diensten te werken.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen over de vacature? Bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82501470 of Lisa Noorlander via 06-17589276.

Kennismakingswandeling
Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen. Ik vertel je tijdens een wandeling meer over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreek ik welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) ADL medewerker
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider assistent
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Begeleider/Werkbegeleider
Groepsbegeleider
Nachtbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Medewerker Meerzorg
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Hulpverlener
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Verpleegkundige SPV
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Pedagogisch medewerker
Orthopedagoog
Jeugdzorgwerker
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Begeleider niveau 6
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 16-11-2022
Reageer voor 16-11-2023
Nummer 115557

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland