Flexbegeleider Pluryn
Pluryn

Per direct voor 16-36 uur per week

Word flexbegeleider bij Pluryn. 

Dit is jouw werkdag

Vandaag werk je op de Winckelsteeg. Na je diensten op Werkenrode (jeugd) is dit weer een nieuwe doelgroep op een nieuwe werkdag. Tijdens je dagdienst onderneem je verschillende activiteiten met de cliënten. Op het terrein is van alles te doen: zo ga je met cliënt X naar de paardenverzorging en begeleid je cliënt Y naar zijn werk in de bediening. In de gezamenlijke woonkamer drink je koffie met de cliënten die daar de middag doorbrengen. Aan het einde van de dag rapporteer je voor je collega’s wat er is gebeurd tijdens je dienst. Morgen sta je namelijk weer op Werkenrode.  

Dit ben jij

Jou blazen ze niet zomaar omver. Je vertrouwt op je eigen kunnen, omdat je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Als sommige competenties nog om extra aandacht vragen, dan weet je dat van jezelf en geef je dat aan. Mensen weten wat ze aan je hebben. Jij staat namelijk dicht bij jezelf en weet om te gaan met je emoties. Je kent je eigen grenzen en ook die van de mensen om jou heen. Situaties schat je vaak goed in met een sterke intuïtie als richtingaanwijzer.

Dit heb jij

Als begeleider flex beschik je over een relevante vooropleiding (zoals VIG, SPW, MMZ, SPH, Social Work of pedagogiek etc.). Daarbij heb je een stuk (levens) ervaring. Door jouw analytische blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de cliënten. Jij weet precies wat je moet doen in een omgeving die iedere dag weer anders is.

Kortom:

 • Een relevant mbo niveau 3-4 of hbo diploma
 • 4e jaars-HBO student en diploma in zicht? We gaan graag met je in gesprek;
 • Je staat sterk in je schoenen;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen in verschillende teams;
 •  Je bent jezelf en je durft jezelf te zijn.

Dit is Pluryn

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. Als begeleider ADL+ zorg of verzorgende IG kun je aan de slag met diverse doelgroepen op verschillende locaties in de regio's: Apeldoorn, Nijmegen en omstreken, Venlo - Venray en Eindhoven.

Dit biedt Pluryn

 • Vrijheid bij het inplannen van diensten: jij bepaalt wanneer je werkt en vrij bent!
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg of jeugdzorg.
 • Op basis van opleiding en ervaring én de complexiteit van de doelgroep waarmee je gaat werken, ontvang je een salaris van minimaal € 13,79 bruto per uur (GHZ ) tot maximaal € 21,06 bruto per uur (JZ) op basis van een 36 urige werkweek.
 • Daarbij komen: onregelmatigheidstoeslag, € 0,19 reiskostenvergoeding, 13e maand en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform betreffende cao.
 • We starten in principe met een 12-uren contract voor een half jaar. Heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie, dan is een contract met vaste uren bespreekbaar.
 • Je wordt begeleid door de flexadviseur en planners. Gezamenlijk kijken we naar wat je nodig hebt om verder te groeien.
 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doorgroeien naar een vaste groep is zeker mogelijk!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Stuur een WhatsApp of bel naar Elles Cocu, recruiter, via 06-51032079.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/flexbegeleider-pluryn

Type Vacature
Intern nummer Generieke vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Pedagogisch medewerker
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Publicatiedatum 03-03-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 03-03-2022
Nummer 108662
Doorsturen Bekijk PDF