Begeleider Flexpool Pluryn - Landelijk
Pluryn

Kies je werkdag en geef aan op welke werkplek je het liefst werkt. Maak van iedere dag een andere uitdaging.

Word flexbegeleider bij Pluryn. 

Dit is jouw werkdag

Vandaag werk je op de Winckelsteeg. Na je diensten op Werkenrode (jeugd) is dit weer een nieuwe doelgroep op een nieuwe werkdag. Tijdens je dagdienst onderneem je verschillende activiteiten met de cliënten. Op het terrein is van alles te doen: zo ga je met cliënt X naar de paardenverzorging en begeleid je cliënt Y naar zijn werk in de bediening. In de gezamenlijke woonkamer drink je koffie met de cliënten die daar de middag doorbrengen. Aan het einde van de dag rapporteer je voor je collega’s wat er is gebeurd tijdens je dienst. Morgen sta je namelijk weer op Werkenrode.  

Dit ben jij

Jij bent de uitvinder van het begrip ‘flexibel’. Wisselende mensen, omgevingen en teams: dat is jouw werkklimaat. Hierin functioneer jij als de beste. Sterker nog, het houdt jou scherp en je werkomgeving uitdagend. Wie er die dag ook voor je neus staan of aan je zijde werken, jij werkt makkelijk met hen samen. Jij kunt situaties snel inschatten en maakt makkelijk contact, zonder iemand door en door te kennen. Daarbij bewaak jij je grenzen en heb je een rotsvast vertrouwen in je eigen kunnen.  

Dit heb jij

Als begeleider flex beschik je over een relevante vooropleiding (zoals VIG, SPW, MMZ, SPH, Social Work of pedagogiek etc.). Daarbij heb je een stuk (levens) ervaring. Door jouw analytische blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de cliënten. Jij weet precies wat je moet doen in een omgeving die iedere dag weer anders is.

Kortom:

 • Een relevant mbo niveau 3-4 of hbo diploma
 • 4e jaars-HBO student en diploma in zicht? We gaan graag met je in gesprek;
 • Je staat sterk in je schoenen;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen in verschillende teams;
 •  Je bent jezelf en je durft jezelf te zijn.

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat je de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. Als begeleider ADL+ zorg of verzorgende IG kun je aan de slag met diverse doelgroepen op verschillende locaties in de regio's: Apeldoorn, Nijmegen en omstreken, Venlo - Venray en Eindhoven.

Dit biedt Pluryn

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg of jeugdzorg.
 • Op basis van opleiding en ervaring én de complexiteit van de doelgroep waarmee je gaat werken, ontvang je een salaris van minimaal € 13,79 bruto per uur (GHZ ) tot maximaal € 21,06 bruto per uur (JZ) op basis van een 36 urige werkweek.
 • Daarbij komen: onregelmatigheidstoeslag, € 0,19 reiskostenvergoeding, 13e maand en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform betreffende cao.
 • We starten in principe met een 0-uren contract voor een half jaar. Heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie, dan is een contract met vaste uren bespreekbaar.
 • Je wordt begeleid door de flexadviseur en planners. Gezamenlijk kijken we naar wat je nodig hebt om verder te groeien.
 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doorgroeien naar een vaste groep is zeker mogelijk!

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Wij kijken uit naar jouw reactie via de website van Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-flexpool-pluryn

 

Type Vacature
Intern nummer Generieke vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 03-03-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 03-03-2022
Nummer 108662
Doorsturen Bekijk PDF