Begeleider Flexpool
Trajectum

Functieomschrijving

Heb jij tijd over die je graag flexibel wil besteden om als Begeleider aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Begeleider Flexpool

(Zutphen/Eefde, aantal uren in overleg)

Wat ga je doen?
Als Begeleider Flexpool binnen onze locaties in Zutphen en Eefde heb jij de regie over je eigen agenda. Je wordt flexibel ingezet op de momenten dat het jou uitkomt, waardoor je bij ons prima naast een andere baan kunt werken. Liever toch wat meer vastigheid? Dat is mogelijk: Je krijgt dan uren op contract en wordt ingezet waar je nodig bent. Je hebt dus een verantwoordelijke functie, want zonder jou zouden we niet de zorg kunnen leveren die nodig is! Samen met je collega’s begeleidt je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en weet je de cliënten te motiveren in hun dagelijkse activiteiten. Omdat je écht ingezet wordt als vervangende Begeleider is het belangrijk dat je een afgeronde relevante opleiding hebt aangevuld met ervaring met de doelgroep.

Functie eisen

Wat breng je mee?
Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Heb/ben je daarnaast:

  • In het bezit van een diploma op mbo-4 of hbo niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, Maatschappelijk Werk, Social work of Verpleegkunde. Zonder diploma kunnen we je helaas niet inzetten;
  • Enkele jaren ervaring met de doelgroep (of vergelijkbaar);
  • Minimaal 21 jaar of ouder.

Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?

  • De flexibiliteit om je eigen agenda in te delen;
  • Uren in overleg;
  • De mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40;
  • Trainingen en cursussen, bijvoorbeeld: ‘Agressie de Baas’ en ‘Medicatie’;
  • Goede secundaire voorwaarden.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Planners Roosterbureau, Wildrie Mensink of Gerda Bakker kunnen je alles vertellen over deze vacature. Je kunt hen telefonisch bereiken op 06-58868245. Wil je liever direct solliciteren? Klik dan op de button "direct solliciteren"!

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, afdelingen in Eefde en Zutphen
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wildrie Mensink of Gerda Bakker, 06-58868245
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-07-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 53922

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum