Begeleider
Frion

Functieomschrijving

Heb jij een groot hart voor jeugd en sta je stevig in je schoenen? Wil jij cliënten 1-op-1 begeleiden? Dan hebben wij ruimte voor jou in het team!

Op deze locatie kom je te werken
Frion heeft twee logeerhuizen waar zorg aan kinderen/jongeren/volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking wordt geboden. Hier bieden we BSO, dagopvang en logeeropvang zowel doordeweeks, in de weekenden en in vakanties.

Op één van deze logeerhuizen komt er één keer per twee weken een jongen van tienerleeftijd met een ernstig verstandelijke beperking logeren. Het is een actieve jongen met een korte concentratieboog. Bij deze jongen kan fysieke agressie voorkomen.

Wat ga je doen?
Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de begeleider die wij zoeken. Jouw hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van kinderen en jongeren met een complexe problematiek en een ernstig verstandelijke beperking.
Samen met de persoonlijk ondersteuner, orthopedagoog en verwanten stel je doelen op en voert deze uit. Je zorgt voor een prettig leefklimaat waarin de jongen zich thuis voelt.

Wanneer deze jongen komt logeren, verwelkom je hem en leid je hem verder de avond door. Op zaterdag en zondag onderneem je activiteiten, begeleid je hem en bied je hem structuur. Binnen de geschepte kaders, durf jij hem ruimte te geven.

De begeleidingsmomenten zullen zijn (verdeeld over drie collega’s):

Vrijdagavond  16:00 - 20:00 uur
Zaterdag         07:00 – 14:00 uur

                        13:45 – 20:00 uur

Zondag           07:00 – 11:30 uur

                        11:15 – 16:00 uur

Functie eisen

  • Je staat stevig in je schoenen, kunt kaders scheppen voor de cliënt en binnen deze kaders ruimte geven. Je hebt een enthousiaste en positieve houding.
  • Je weet de rust te bewaren in hectische omstandigheden en anticipeert correct op complexe onverwachte situaties.
  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond. Ervaring met 1-op-1 begeleiding is een pré.
  • Je bent eens per twee weken een weekend beschikbaar

Inschaling

  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1.000 professionals.

Heb je vragen over de vacature?
Heb je vragen over de procedure? Neem gerust contact op met Annemieke Waardenburg (Werving & Selectie) op 06 82 43 17 24 of via awaardenburg@frionzorg.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Marieke Wolting (Orthopedagoog) via mwolting@frionzorg.nl

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button op www.medewerkerbijfrion.nl.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

 

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Logeerhuis/BSO Eekhoornveld 101-2
Postcode 8017 LP
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 28-04-2021
Reageer voor 19-05-2021
Ingangsdatum 28-04-2021
Nummer 64511
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion