Begeleider gehandicaptenzorg – Wilp
Zozijn

Hey VIG-er of MMZ'er! Met minimaal de opleiding VIG of MZ-niveau 3 kun je bij een van onze leuke zorgwoningen aan de slag als begeleider. Wil je daarnaast werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 

Wat bieden wij jou?  

  • Wij werken op basis van vertrouwen, daarom bieden we je in principe direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een gesprek waarin we samen kijken naar jouw wensen. Op basis daarvan plannen we een meeloopdienst in, zodat je zeker weet dat jij straks helemaal op je plek zit! 
  • Cliënten voor wie jouw begeleiding van grote waarde is en collega’s die jou met open armen willen ontvangen. Een nieuwe collega = nieuwe energie op de groep! 
  • Een gave baan in de gehandicaptenzorg waarin je genoeg ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben daarvoor ons eigen opleidingscentrum in Voorst. 
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen. 
  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.105 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met EJU van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.  

Wie ben jij?  

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 3 (of soortgelijk). Bijvoorbeeld: VIG of MMZ-niveau 3. 
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! We kijken graag naar jouw kwaliteiten. 
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag overbetaald. Werken om het weekend is trouwens erg gezellig bij Zozijn! 
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Wat ga je doen?  

‘’Zorg jij voor mij, zodat ik het beste uit mezelf kan halen?’’ 

Jij als begeleider draagt samen met je collega’s zorg voor de begeleiding van onze cliënten. Deze cliënten zijn allemaal bewoners van het landgoed de Lathmer in Wilp. Elke bewoner heeft een eigen ondersteuningsvraag. Jij als begeleider weet hierop in te spelen, zodat elke bewoner het beste uit zichzelf kan halen. Dit kan bijvoorbeeld het ondersteunen of overnemen van de ADL zijn. Om deze ondersteuning zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren zijn verschillende woningen voorzien van tilliften, snoezelruimtes en specialistische kennis op het gebied van verpleegtechnische handelingen.  

Je ondersteunt de bewoners op een manier die past bij de persoon. Persoonlijk contact is essentieel onderdeel van je werk. Het is aan jou om in te schatten wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Je zorgt voor een vertrouwde woonomgeving en zorgt dat de cliënt zoveel mogelijk zelf de regie houdt. Daarnaast onderhoud je contact met verwanten van de cliënt en help je bij het onderhouden van zijn/haar netwerk. Je verricht de nodige administratieve werkzaamheden en neemt deel aan overlegvormen.  

Naast de individuele bewoner heb je oog voor de bewoners als groep. Je bent gericht op een fijne samenwerking met je team. Je team bestaat uit een mix van zorgprofessionals dat de bewoners goed kent. Elke bewoner heeft naast de begeleiders bijvoorbeeld een eigen gedragswetenschapper. Samen met het team kijken we naar alle belangrijke factoren rondom de bewoner. Dit helpt ons bij het formuleren van zorgvragen, doelen en bijbehorende acties. Samen met je team zorg je ervoor dat onze bewoners dag in dag uit tot bloei komen. 

Waar ga je werken? 

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur. 

Bij ons op het landgoed in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermde leefomgeving. Doordat er zoveel te doen is op het landgoed zijn er genoeg activiteiten om te kunnen ondernemen met bewoners. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling naar de kinderboerderij. Of ga lekker samen zwemmen! Alles om de bewoner (en jou) tot bloei te laten komen.  

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een extra opleiding, cursus of bijscholing. In overleg is er van alles mogelijk bij Zozijn!  

Zie het onderstaande filmpje voor een goed beeld van ons prachtige landgoed! 

Good to know! 

Op het landgoed bevindt zich een behandelcentrum met onder andere fysio-, logo- en ergotherapeuten, een gespecialiseerde tandarts, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, diëtisten en speltherapeuten. Allemaal toegespitst op mensen met een verstandelijke beperking. Alle kennis op één landgoed dus! 

Solliciteer direct! 

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als begeleider bij Zozijn in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! Weet je al precies wat je leuk lijkt? Dan regelen we dat!  

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten. 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected]. Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar! 

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 13-04-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 116101
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn