Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Je bezorgt ouderen een fijne oude dag

Je helpt de oudere in contact te blijven met de buitenwereld

Je sluit aan bij hun belevingswereld en zorgt dat je hun levensverhaal kent

Spreekt dit je aan? Op onze locatie Kooiveen 1 in Oldebroek wonen 7 cliënten. Voor hen zoeken wij een Begeleider EMB voor gemiddeld 16 tot 20 uren in de week.

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor 7 cliënten. De taken die je doet bestaan uit de dagelijkse zorg, hierbij ondersteun je de cliënt in wat hij of zij nog kan. Tevens werken we vanuit de belevingsgerichte zorg. Deze visie is gericht op de ouder wordende cliënt. We zoeken een teamspeler die affiniteit met deze doelgroep heeft.

Over Kooiveen 1 
Er wonen 7 cliënten in Het Kooiveen. De cliënten zijn ernstig verstandelijk en sommige ook meervoudig gehandicapt. De doelgroep bestaat uit: ouder wordende cliënten met een laag ontwikkeling niveau.Tevens kunnen cliënten (met licht verstandelijke beperking) van de naast liggende locatie een beroep op je doen in de nacht.

 

Functie eisen

Over jou:
Je bent in het bezit van een relevante mbo 4 opleiding. Reageer ook als je een mbo 3 opleiding hebt, wellicht zijn er mogelijkheden.

Inschaling

Dit krijg je van ons: 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd.

 

Bijzonderheden

 

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór dinsdag 18 juni, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1701. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Anita Bronkhorst. Je kunt haar bereiken op nummer 06-55427787. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op maandag 24 juni.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

 

Type Vacature
Intern nummer 1701
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Kooiveen
Postcode 8096MH
Stad Oldebroek
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Verpleegkundige
Woonbegeleider
Publicatiedatum 29-05-2019
Reageer voor 18-06-2019
Nummer 46193

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander Elke dag het beste uit onszelf Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt. Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen. Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl. Toonaangevend en innovatief Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door. Waarom werken bij Philadelphia? Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Stages en leer-werkplekken Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken, https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg