Begeleider gehandicaptenzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Ik heb structuur en duidelijkheid nodig. Kun jij dat doen door kort en duidelijk met mij te praten? Geeft jouw uitstraling aan dat je rustig bent en er voor mij bent? Een overzichtelijke dag geeft mij de mogelijkheid te leren. Kun je samen met mij dat doen?"

Waar ga je werken?
Onze zeven jongvolwassen bewoners bestaande uit drie heren en vier dames (23 - 43 jaar) hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Zij kunnen zich verbaal uitdrukken en hebben nauwelijks hulp bij ADL nodig. Eén cliënt krijgt voornamelijk 1-op-1 begeleiding en heeft wel ADL nodig. Af en toe sluit hij aan bij de groep. Verder hebben zij behoefte aan een huiselijke omgeving waarin zij betrokken worden bij de huishoudelijke werkzaamheden.
"Je gaat werken in een fijn team van begeleiders dat voor elkaar klaarstaat. We zijn een relatief jonge club die erg open staat voor de mening van elkaar en daarom vaak met elkaar spart of elkaar feedback geeft. Op die manier zorgen we er samen voor dat we van elkaar leren en (nog) betere zorg en begeleiding kunnen bieden aan onze cliënten. Wanneer er een incident plaatsvindt zijn we er voor elkaar. Dat is tenslotte waar je een team voor bent."
Wie ga je helpen?
Je gaat werken als begeleider gehandicaptenzorg op een groep met cliënten die te maken hebben met moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij kunnen zich soms niet goed uiten of begrijpen de wereld even iets minder goed dan wij. Bij deze groep kan dat zich uiten in fysieke agressie en/of automutilatie. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt.

Je gelooft in kansen en mogelijkheden en je gaat voor groei en ontwikkeling. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn omgeving.

Hoe ga je helpen?
Als begeleider in ons team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de cliënten. Samen staan we sterk in moeilijke en spannende momenten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van de directe zorg door begeleiding te bieden volgens de Triple C visie. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten, dagbesteding en andere betrokken disciplines. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij het aantal contracturen bespreekbaar is.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110 tot maximaal € 3154 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding, functie en ervaring als begeleider.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
 • Korte en lange diensten in overleg.
Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (persoonlijk) begeleider die al ervaring heeft opgedaan met moeilijk verstaanbaar gedrag, iemand die met ons voor de lange termijn wil bouwen aan ons team.
 • Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma op minimaal niveau 3, bijvoorbeeld SPW of MMZ.
 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met het behandelmodel Triple C. En anders wil je die kennis graag opdoen.
 • Je kunt goed samenwerken, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen en zelfstandig taken uit kunt voeren.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app dan met Matthijs Tempelman, manager zorg, via telefoonnummer 06-22 90 21 84 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 3
Begeleider/Werkbegeleider
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 12-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112510

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland