Begeleider Helios Groepswonen - 24 uur - Verdandi, Zutphen
De Seizoenen

Informatie

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Verdandi

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Bovendien de creatieve werkplaats, 't Atelier, in Loenen.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

Op onze locatie Verdandi, Helios Groepswonen in Zutphen, wonen 7 bewoners met uiteenlopende complexe zorgvragen. Sommigen hebben (door hun ernstig verstandelijke beperking ) jou nodig om de wereld om hen heen te begrijpen. Jij vertaalt letterlijk wat je ziet gebeuren om jullie heen, 'leest' de bewoner in het individuele vraagstuk en sluit aan bij de belevingswereld. Daarnaast geef je richting en structuur aan de dag om zo de wereld overzichtelijker te maken. Bij sommigen is door hun lichamelijke beperking ook ondersteuning of volledige overname nodig bij ADL. Doordat iedere bewoner net weer een andere hulpvraag heeft is het een groep met grote diversiteit en is geen dag hetzelfde.

Wij zijn op zoek naar een Begeleider voor 24 uur per week.

Jij hebt het talent om aan te sluiten bij mensen met een verstandelijke beperking en die te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je vindt het fijn om mensen te verzorgen. Structuur en voorspelbaarheid aanbrengen is onderdeel van je dag. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om de leiding te nemen, maar hebt ook veel inlevingsvermogen. Daarnaast ben je een verbinder en ben je in staat een goede sfeer uit te dragen in de groep. Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4. Kennis van Triple C is een pré.

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en door waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega's in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 40 (tussen €2.236,- en €3.154,- op fulltime basis). Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Sascha Dolleman op telefoonnummer 06-57735531 voor meer informatie.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie Deseizoenen, locatie Helios in Zutphen
Postcode 7207PG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 115541

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen