Begeleider IJsselbolder 1
Frion

Functieomschrijving

Over deze locatie
Op onze woonlocatie op de IJsselbolder aan de Commissarislaan in Zwolle werkt een dynamisch en vooral gezellige team samen voor 7 volwassen cliënten met een matig verstandelijke beperking. Het samen ben je 100 principe staat bij ons op de locatie centraal, elke dag kijken we met het team en de cliënt wat haalbaar is en stellen we plannen/doelen bij waar nodig. Op onze locatie krijg je te maken met cliënten met stoornissen binnen het autistisch spectrum en hechtingsproblematiek. Daarom zijn de cliënten gebaat bij een overzichtelijk dagritme en is het belangrijk dat je in staat bent om iedere dag opnieuw te beginnen. Op deze locatie is een gezamenlijke woonkamer waar samen gekookt en gegeten wordt in twee groepen. Er is ruimte voor ontspanning, er worden spelletjes gespeeld en we ondernemen samen creatieve activiteiten. Wij zoeken ter aanvulling op ons team een leuke energieke collega die het werken met onze cliënten als een toffe uitdaging ziet!
 
Hoe ziet de rol er uit
Goede begeleiders zijn onmisbare schakels in het dagelijks leven van onze cliënten. Op deze locatie begeleid je de clïenten vanuit de methode Triple C, we zorgen je ervoor dat de dag een betekenisvolle invulling krijgt en bouwen samen met de cliënten aan hun talenten. Dit doen we op basis van de vastgelegde afspraken in het ondersteuningsplan.
Elke bewoner heeft behoefte aan veiligheid en duidelijkheid, voorspelbaarheid en herkenbaarheid in het dagelijks leven. Hierin ben je voorspelbaar en duidelijk, je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Op deze locatie komen naast heel gezellige en ontspannen momenten, ook signaalgedrag voor vanuit de behoefte aan duidelijkheid. Jij toont veerkracht en kunt zelfstandig en rustig (duidelijk/standvastig) handelen. In jouw begeleiding blijf jij de cliënt onvoorwaardelijk ondersteunen en ben jij in staat door samenwerking en afstemming op de behoeften de mogelijkheden voor de cliënten centraal te laten staan.

Functie eisen

 • Je neemt graag initiatief en voelt je verantwoordelijk voor je werk;
 • Je bent doortastend en beschikt over een gezonde dosis humor;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt ervaring in het werken met mensen met een matig verstandelijke beperking
 • Je onderschrijft het denkmodel Triple C en bent hiermee bekend of wil je deze eigen maken;
 • Jij bent zelfstandig en kunt rustig (duidelijk/standvastig) handelen in diverse situaties (bijv. bij signaalgedrag);
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden, weekenden en op feestdagen.
Let op: Wanneer wij jou geschikt achten voor deze functie, willen wij jou z.s.m. uitnodigen voor een kennismaking met onze organisatie! Dit betekent dat de vacature zal sluiten zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een contract met vaste uren die bespreekbaar zijn tussen de 16 en 28 uur;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
Geïnteresseerd?
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion , locaties regio Zwolle
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 05-12-2021
Nummer 73023
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion