Begeleider | In de Goorn Coevorden
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie In de Goorn is op zoek naar een Begeleider voor 24 tot 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

De cliënt: Ik woon op een locatie voor de ouder wordende cliënten. De groepen zijn wat kleiner en we hebben een gezamenlijke huiskamer. Ik vind het belangrijk om samen gezellige dingen te kunnen doen. Doordat ik een ouder wordende cliënt ben, heb ik hulp nodig bij mijn Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Daarbij kan het zo zijn, dat je bij mij verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren. Sommige medebewoners hebben daarentegen meer ondersteuning nodig bij de omgang en begeleiding op mentaal vlak. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zon moment mijn verhaal kwijt.

Jouw collega's: Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en over een gezonde dosis humor beschikt.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Enige ervaring met de methodieken Urlings en Ouder Wordende cliënt (OWC) of bereid zijn hierin te scholen.
  • Kennis van dementie en autisme.
  • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid, inclusief nachtdiensten.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Als begeleider kom je in FWG 30 volgens de cao-gehandicaptenzorg. Minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer tot en met 31 december 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marga van der Velde, teamcoördinator, op telefoonnummer 06 831 684 48. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

In 2023 verwachten wij als locatie te verhuizen naar de dr. Picardtlaan in Coevorden. In de geplande nieuwbouw komen de locaties In de Goorn en Tuindorp samen. In de planvorming voor de nieuwbouw is ruimte voor studios met groepsgericht wonen en zorgappartementen met eigen woon- en slaapkamers. Met de zorgappartementen voorzien we in meer zelfstandiger wonen voor bewoners die meer grip op het leven wensen, waarbij 24 uurs begeleiding altijd in de buurt is.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2575
Organisatie Cosis
Locatie In de Goorn
Postcode 7741DB
Stad Coevorden
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-11-2022
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 114209

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis