Begeleider jongeren LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Zelf alles beslissen is nog best moeilijk. Kun je mij helpen goede keuzes te maken? Ik wil leren vertrouwen te hebben in mezelf en in anderen, leer je mij dat? Als iets niet lukt kan ik daardoor best boos worden, blijf jij naast mij staan en in mij geloven als dit gebeurt?"

Waar ga je werken
Binnen de veiligheid van de 24-uurs zorg aan de rand van het zorgpark van 's Heeren Loo ondersteunen en begeleiden wij energieke jongeren vanaf 17 jaar. Zij hebben allemaal een eigen studio binnen een groepscontext. Deze jongvolwassenen hebben een lichte verstandelijke uitdaging met daarbij nog meer in hun rugtas. De rugtas is onder andere gevuld met ADHD, autisme, PTST, gedragsproblematieken, hechting en trauma's. Hiervoor hebben zij intensievere begeleiding nodig. Nu streven we ernaar dat zij door kunnen stromen naar een uitstroom woning, met als uiteindelijke doel doorstromen naar een eigen woning in het centrum met ambulante begeleiding. Wij ondersteunen hen in het ervaren en ontwikkelen van het toe werken naar een zo zelfstandig en autonoom mogelijk leven. Dit d.m.v. behandeling en ruimte te geven, uitnodigend te zijn en richting te geven.

Wie ga je helpen?
Onze bewoners zijn jongeren tussen de 18 en 26 jaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Zij vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de jongere zo zelfstandig mogelijk kan leven. Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?
Onze uitdaging zit hem in de jongvolwassenen in de bloei van hun leven te laten groeien op de vlakken waar zij willen en kunnen. We gaan voor een goede samenwerking tussen familie, verwanten en andere disciplines om de jongere uiteindelijk te laten doorstromen naar hun eigen plek met toekomstperspectief. Samenwerken in de driehoek. Zoeken naar mogelijkheden. Doorgaan waar anderen stoppen.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2236,- en maximaal € 3154,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Jong, gezellig en stabiel team. Nieuw team vol energie en expertise! Coaching on the job en vele mogelijkheden tot ontwikkeling aanwezig.
 • Veel kennis vergaren op het gebied van Triple C.
 • Een vaste manager zorg, gedragswetenschapper, gedragswetenschapper en teamcoordinator.
Dit ben jij
 • Je bent een ervaren mbo- niveau 4 of hbo-professional met een afgeronde zorgopleiding.
 • Je bent op een professionele manier betrokken bij de bewoners, je bent daadkrachtig en je handelt vanuit de individuele leer-/werkdoelen van de bewoner.
 • Je herkent de ondersteuningsvraag en je weet de juiste wijze van begeleiding te organiseren.
 • Je bent resultaatgericht, waarbij je knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar maakt.
 • Je vindt het belangrijk dat de bewoner weet wat hij aan jou heeft.
 • Je bent een stabiele persoonlijkheid, zodat je duidelijkheid en structuur aan de bewoners kan bieden.
Kunnen wij je verder helpen?
Als je bij ons wil komen werken, dan maken we eerst graag kennis met je. We zorgen dat je een keertje mee kan lopen, zodat jij en wij meteen weten of dit werk bij je past. En past het? Dan kijken we samen verder!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Debbie Keulen via 06 23 72 96 44 of met Rutger Mulder, manager zorg, via telefoonnummer 06-12 25 74 39

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 13-06-2022
Reageer voor 11-07-2022
Nummer 111689

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland