Begeleider Kind & Jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Wil jij ervoor zorgen dat mijn dag gestructureerd verloopt? Zodat ik kan rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving? Wil je tijd investeren in het elkaar leren kennen? Help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken?"

Waar ga je werken?
Het rayon Kind en Jeugd kent diverse afdelingen, waaronder wonen (zowel op het zorgpark als in het dorp), dagbesteding, begeleiding op school, logeren en observeren. De hulpvraag kan per afdeling en kind totaal verschillen en ook de leeftijden van de cliënten zijn divers. Naast de vaste bezetting zijn wij op zoek naar 'rayon flexers', zodat wij altijd een vast team hebben ter vervanging van ziekte, zwangerschap of scholing. De diensten kunnen op alle tijden van de dag plaatsvinden. Wij werken ook met slaapwachten en soms met wakende wachten.

De begeleiding vindt plaats vanuit de Triple-C behandelmethode en volgens de methode competentiegericht werken (CGW). Creativiteit en flexibiliteit zijn nodig, want vaak verlopen dagen anders dan gedacht.

Wie ga je helpen?
Kinderen en jongeren hebben vertrouwen nodig om te zijn wie ze zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Ze hebben baat bij een liefdevolle omgeving en begripvolle begeleiding. Tegelijkertijd is het belangrijk dat ze een gestructureerd en regelmatig dagprogramma hebben. Want dat geeft hen de veiligheid die ze nodig hebben. Jij begrijpt dit en blijft naast de jongere staan. Hoe moeilijk het ook wordt en hoe tegenstrijdig zijn gedrag soms is. Samen met de jongere, zijn verwanten en de betrokken disciplines zorg je ervoor dat de zelfredzaamheid van de jongere zijn in stand blijft én vergroot wordt. Want dat draagt bij aan het vertrouwen dat de jongere in zichzelf heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere flexmedewerker ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net die manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je collega's.

Dit bieden wij
��We bieden jou een contract voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid voor een vast contract.

��Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1906,- en maximaal € 3154,- (FWG 30 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.

��Vakantietoeslag van 8% in mei.

��Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.

��144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.

�� 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.

��‍��Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

�� Carrièrekansen binnen heel 's Heeren Loo.

Dit ben jij
��‍��Je beschikt minimaal over een afgeronde zorg gerelateerde opleiding vanaf mbo-niveau 3.

��Je kunt rust en voorspelbaarheid creëren.

��Je bent enthousiast te gaan werken met kinderen en jongeren met diverse niveaus en problematieken.

��Je bent positief ingesteld en flexibel inzetbaar, zowel op de woning als op de dagbesteding en op verschillende tijden (ochtend, middag en avond, doordeweeks en in het weekend).

Kunnen wij je verder helpen?
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Sylvia Lok, manager zorg, via telefoonnummer 06-10 63 01 33 of met recruitment via, Joëlla Morssink (recruiter) 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen, 06 - 23 72 96 44

Kennismakingswandeling
Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen. Ik vertel je tijdens een wandeling meer over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreek ik welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Jeugdzorgwerker
Begeleider/Werkbegeleider
Begeleider wonen
Begeleider niveau 6
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 19-10-2022
Reageer voor 19-10-2023
Nummer 114815

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland