Begeleider (locatie de Oever)
Trajectum

Functieomschrijving

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen ons team van enthousiaste collega’s op locatie Berkelland; afdeling De Oever. De Oever is een behandelafdeling bestaande uit 2 woonafdelingen waar op elke afdeling 7 cliënten wonen die allemaal hun eigen kamer hebben. De cliënten verblijven hier in een gesloten kader, vaak strafrechtelijk veroordeeld. De cliënten die je gaat begeleiden zijn licht verstandelijk beperkt met sterke gedragsproblematiek. Voor iedere cliënt is een op maat gesneden behandelplan opgesteld waarin o.a. gekeken wordt naar het benutten van de mogelijkheden voor de cliënt. Ook heeft een aantal cliënten meerzorg. Elke dag is het weer afwachten hoe je dag er uit komt te zien. Eén ding is zeker: nooit hetzelfde als gisteren!

De groep collega’s met wie je gaat samenwerken bestaat uit een mooie mix van jonge- en wat oudere begeleiders, nieuw op de locatie of al wat langer bij ons werkzaam. Kom jij deze mix nog beter maken?

Functie eisen

Wat breng je mee?
Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep.

Heb/ben je daarnaast:

 • Een relevante afgeronde pedagogische opleiding op minimaal niveau 4 zoals SPW, MMZ, Verpleegkunde of vergelijkbaar;
 • Enthousiast, gemotiveerd en beschik je over voldoende zelfkennis?
 • Sociale vaardigheden als tact en inlevingsvermogen;
 • Relativerend vermogen en kun je omgaan met conflicthantering?

Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn!

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten?
Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken. Je leert iedere dag bij over jezelf en onze cliënten en blijft jezelf daardoor ontwikkelen. Er zijn volop kansen om door te groeien wanneer je deze zelf durft te pakken. Daarnaast kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen/optimaliseren van de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:

 

 • Een contract voor 24-32 uur per week;
 • Een jaarcontract die we met wederzijds goedvinden graag verlengen;
 • Een goed salaris volgens de cao gehandicaptenzorg in FWG 40;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Maria te Poele-Pothoff (teammanager). Maria is bereikbaar op telefoonnummer is 06-15270021

Solliciteren kan online via de werken bij website van Trajectum, www.werkenbijtrajectum.nl/vacatures

De vacature sluit zodra de juiste kandidaat geworven is.

Gesprekken worden op afspraak gepland.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum in Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maria te Poele-Pothoff (teammanager), 06-15270021
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-09-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54581

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum