Begeleider Logeerhuis Meppel
Cosis

Dit zijn wij

Bij logeerhuis Meppel De Kajuit zoeken wij een Begeleider die zich inzet voor de persoonlijke behoeftes van de cliënten. Werk jij graag met kinderen en neem jij verantwoordelijkheid voor kwalitatief goede zorg? Lees dan verder!

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Logeerhuis De Kajuit is er voor kinderen en jongeren met een (ernstig meervoudige) beperking in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Wij bieden door de week vanaf 15.00 uur tot 10.00 uur de volgende dag zorg aan kinderen. In het weekend bieden wij dag en nacht opvang. Tijdens deze momenten organiseren wij activiteiten die aansluiten bij de interesses van de kinderen, eten samen en kijken samen tv of spelen een spelletje.

Ons team bestaat uit verzorgende, begeleiders, persoonlijk begeleiders en een teamcoördinator. Wij krijgen ondersteuning van een gedragswetenschapper, logopedist en fysiotherapeut. Ons uitgangspunt is het ontlasten van gezinnen door kinderen op een ontspannen manier te laten logeren. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen en passen hierbij maatwerk toe. Wij voelen ons verantwoordelijk en tonen eigenaarschap, waarbij vertrouwen en vakmanschap centraal staat. Samen nemen wij verantwoordelijkheid voor kwalitatief goede zorg en ondersteuning, zodat ouders langer in staat zijn hun kind in het gezin te laten opgroeien.

Begeleider Logeerhuis Meppel

Dit ben jij

Als begeleider ben jij de contactpersoon van een aantal kinderen, waarbij je contact onderhoudt met ouders, school en/of dagbesteding. Jij ontwikkelt jouw persoonlijk leiderschap, kent jezelf, benut jouw kwaliteiten en die van jouw collega's. Jij weet waar de focus ligt en welk resultaat jij wil behalen.

Iets voor jou

Je kan bij ons als de slag als: 

 • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Een flexibele instelling hebt in verband met onregelmatige diensten.
 • Kennis van de methodiek Oplossingsgericht Werken (OGW) of bent bereid deze je eigen te maken.
 • In het bezit bent van een rijbewijs is wenselijk, voor uitstapjes met de bus.

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als begeleiderontvang je van ons:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.967,- en maximaal € 2.891,- volgens FWG 30 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
 • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan. Ook hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider op De Kajuit in Meppel? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer ' knop! Reageer voor woensdag 21 juni 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Martin van Veen, teamcoördinator op telefoonnummer 06 206 997 72. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

 • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed..
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:
We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2880
Organisatie Cosis
Locatie Logeerhuis De Kajuit Meppel
Postcode 7943 RX
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 21-06-2023
Ingangsdatum 23-05-2023
Nummer 120235

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis