Begeleider logeeropvang | parttime
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Zie jij mij zoals ik echt ben? Ik wil mij ook hier prettig en veilig voelen. Kun jij mij activiteiten aanbieden die bij mij passen? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag helder verloopt voor mij?"

Waar ga je werken?
In een woonwijk in Apeldoorn bieden wij kleinschalige logeeropvang aan jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De logés wonen allemaal nog thuis of in een gezinshuis en komen logeren om de thuissituatie te ontlasten.

Je komt te werken in een klein, ervaren en enthousiast team van 3 medewerkers. Er is een nauwe samenwerking met onze andere logeerhuizen. Doordat je regelmatig zelfstandige diensten draait, is er ook ruimte en vrijheid om de dagen naar eigen inzicht in te vullen. Je werkt om het weekend 2 of 3 diensten. Dit kan zijn een dagdienst, avonddienst en/of een slaapdienst. Het logeerweekend begint vrijdag om 15.30 uur tot zondag 16.30 uur.

Wie ga je helpen?
Bij dit logeerhuis komen ieder weekend maximaal 8 logees, in de leeftijd van 15 tot 25 jaar, met een lichte verstandelijke beperking logeren. Omdat het vrijwel steeds dezelfde jongeren zijn, leer je hen als begeleider goed kennen en weet je precies wat zij nodig hebben! Jij biedt deze jongeren het begrip, de duidelijkheid en de structuur die ze nodig hebben. In afstemming met de jongeren zorg jij ervoor dat het weekend wordt ingevuld met leuke activiteiten.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde omgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Wij zijn op zoek naar een begeleider die, samen met de collega's, zorgt voor een ontspannen, actief en gezellig weekend, waarbij de begeleiding is afgestemd op de hulpvraag van de cliënten.

Dit bieden wij
  • Een contract voor 8 uur per week voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid. Je werkt om het weekend 2 of 3 diensten. Dit kan zijn een dagdienst, avonddienst en/of een slaapdienst.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde zorg-opleiding op minimaal mbo-3 niveau.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met jongeren met een lichte verstandelijke beperking.
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis humor.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien.
Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze vacature, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV!
De sollicitatiegesprekken zullen in de week van 22 augustus plaatsvinden.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, neem dan contact op met Rianne Mier op telefoonnummer: 06-12 13 55 10. Heb je vragen andere vragen over de vacature neem dan contact op met Marloes de Vries recruitment, op 06 - 22 68 59 30.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-09-2022
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 113762

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland