Begeleider LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Wil je zorgen voor structuur en duidelijkheid, zodat ik me veilig voel? Neem je de tijd om mij te leren kennen? Help je me verder in zelfstandigheid?"

Waar ga je werken?
Jij gaat werken binnen een gesloten woning waar 4 jongvolwassenen wonen in de leeftijd van 18 tot 28 jaar met een lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben een intensieve begeleidingsvraag. Als begeleider observeer en onderzoek je samen met je collega's wat de beste behandeling en begeleiding is voor de cliënt. Het doel is dat er een groepsprogramma ontstaat waarbij alle cliënten uitgenodigd worden om hierbij aan te sluiten. Natuurlijk met oog voor de individuele vragen van de cliënten.

Je gaat werken in een open en transparant team dat nog in opbouw is. Iedereen staat voor elkaar klaar en samen zetten zij iedere dag weer de schouders eronder. Jij wordt hier met open armen ontvangen!

Wie ga je helpen?
Binnen deze Very Intensive Care (VIC) woning wonen cliënten die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Meestal gaat het om cliënten die naast een verstandelijke beperking ook psychische problemen hebben, zoals autisme en hechtingsproblematiek. Cliënten binnen een VIC-woning vinden het soms moeilijk hun emoties te beheersen. Door jouw manier van begeleiden zorg je dat zij rust, structuur en regelmaat ervaren. Jij laat je niet leiden door het verleden of het gedrag van de cliënt, maar je blijft juist de mens achter het gedrag zien. Je herkent en signaleert de ondersteuningsvraag en weet hier met jouw kwaliteiten op in te spelen.

Hoe ga je helpen?
Het creëren van rust, stabiliteit en veiligheid is jouw voornaamste taak. Bij iedere client wordt voortdurend gekeken naar perspectief om zo zelfstandig en fijn mogelijk te kunnen leven.

Jij gelooft in kansen en mogelijkheden en gaat voor groei en ontwikkeling! Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn omgeving. Je begeleidt de cliënt thuis én op de dagbesteding. Op die manier krijgt hij niet te maken met wisselende gezichten en blijft de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Je werkt nauw samen met familie, collega's en andere professionals. Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd! In overleg met jou bepalen we hoeveel uur je wilt werken. Dit is minimaal 28 en maximaal 36 uur per week.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.151,- en maximaal € 3.289,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een professionele en collegiale sfeer.
  • De ruimte door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
  • Een vaste eindejaarsuitkering (lees: 13e maand) van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
  • Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren.
Dit ben jij
  • Je hebt een relevante afgeronde zorg- of welzijnsopleiding op niveau 3 of 4. Wanneer je een opleiding op niveau 3 hebt, ben je bereid je via 's Heeren Loo op te leiden tot niveau 4.
  • Je hebt al enkele jaren werkervaring als begeleider van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Je bent enthousiast, staat sterk in je schoenen en je hebt humor.
  • Je kan als geen ander oprecht feedback geven en ontvangen.
Solliciteren?
Wil jij de uitdaging aangaan aan een nieuw team te bouwen? Wil jij je inzetten voor onze cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en hen helpen zo zelfstandig mogelijk te wonen, te leren en te werken? Dan is deze functie iets voor jou!

Direct solliciteren? Wij ontvangen je cv en motivatie graag zo snel mogelijk. We voeren doorlopend gesprekken. Wanneer we voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Om een beter beeld te krijgen van jou, je competenties en interesses, kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Sharon Schaap, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 20 88 30 25, of met Joyce Dijkhuis, recruitment, via telefoonnummer 06 - 12 12 39 12. Ook hebben we iedere maandag van 12:00 tot 12.30 uur een livechat waar jij jouw vragen kunt stellen op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 01-10-2021
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 71511

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland