Begeleider MVG behandelgroep
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Begrijp jij dat ik mij het veiligst voel in een gestructureerde omgeving? Help je mij mijn competenties te vergroten en doelen te behalen? Coach je mij naar een zo zelfstandig mogelijk leven?"

Waar ga je werken?
Jij begeleidt 4 cliënten van 18 tot 30 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking en specifieke bijkomende zorgvragen. De zorgvraag is intensief, omdat de cliënten onder andere door ASS en hechtingsproblematiek moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) kunnen laten zien. We werken binnen deze woning met 2 begeleiders op 4 cliënten. Dat wil zeggen dat je altijd samenwerkt met tenminste 1 collega.

Je wordt onderdeel van een enthousiast en betrokken team. Er is ondersteuning en directe nabijheid van een meewerkend teamcoördinator.

Wie ga je helpen?
Samen met je collega's help jij de cliënten elke dag weer bij een zinvolle daginvulling. De cliënten maken gebruik van een vast dagprogramma, waarbij er zoveel mogelijk groepsgericht gewerkt wordt. Zo bied je ze de structuur en duidelijkheid die ze nodig hebben. Jij bent er onvoorwaardelijk voor de cliënten, ook als ze het moeilijk hebben of het even niet meer weten. De verzorging kunnen ze grotendeels zelf, dus hierbij vul je alleen aan tot 100%.

Hoe ga je helpen?
Jij geeft de cliënt de ruimte om te ontwikkelen en nieuwe competenties op te doen. Je onderneemt samen activiteiten en doet succeservaringen op. Op die manier werk je aan een vertrouwensrelatie, zodat de cliënt zich veilig en prettig voelt. Het doel is om de cliënt zodanig verder te helpen dat hij door kan stromen naar een nieuwe woonplek, omdat hij minder intensieve zorg nodig heeft.

Door jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten rust, structuur en regelmaat ervaren. Jij laat je niet leiden door het verleden of door het gedrag van de cliënt, maar je blijft juist de mens achter het gedrag zien. Je herkent en signaleert de ondersteuningsvraag en weet hierop in te spelen.

Dit bieden wij
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 28 en maximaal 32 uur per week. Je startdatum is in overleg.
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een leerprogramma gericht op de methodiek Triple C.
 • Een professionele werkomgeving met intervisie, nabijheid van een meewerkend teamcoördinator en goede ondersteuning.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.151,- en maximaal € 3.289,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Toeslag voor onregelmatig werken 's avonds, in de weekenden en op feestdagen.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (lees: 13e maand) van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
 • Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3 of mbo-niveau 4. Als je mbo-niveau 3 hebt afgerond, ben je bereid om bij ons mbo-niveau 4 te gaan halen.
 • Je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg en hierbij ook ervaring opgedaan met hechtingsproblematiek.
 • Je bent zelfverzekerd, veerkrachtig, creatief in oplossingen en je kan goed samenwerken.
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatige diensten te werken tussen 07.00 - 23.00 uur.
 • Om dit aan te kunnen gaan is het belangrijk dat je feedback kunt geven en ontvangen en flexibel bent in je begeleidingsstijl.
Solliciteren of meer weten?
Heb je vragen? Bel of app met Coen van der Wals, teamcoördinator, via 06-12 96 34 86 of met Joyce Dijkhuis, recruitment, via telefoonnummer 06 - 12 12 39 12. Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk. Zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben sluiten we de vacature.

Na een positief eerste gesprek, mag je een dienst meedraaien. Ook krijg je een online assessment. Zodat we samen ontdekken of dit voor jou een fijne, passende werkplek is.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-11-2021
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 72655

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland