Begeleider Nachtdienst / Arnhem&Laag-Soeren / 15,35 uur per week
Elver

Als Begeleider binnen de nachtdienst werk je tussen 22.45 uur en 7.15 uur. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de cliënten gedurende de nacht. Je werkt zowel doordeweekse dagen,
weekenden en feestdagen. Tijdens het teamoverleg bespreken we de bijzondere (feest)dagen, vakanties endan leggen we dat vast.

Werken in de nachtdienst in Laag Soeren en Arnhem betekent er zijn voor de bewoners die in de nacht jouw zorg, begeleiding en nabijheid nodig hebben.Dit kan betekenen een gesprekje, maar ook lichamelijke verzorging, toedienen van medicatie en het begeleiden van epileptische aanvallen. Kortom, een veilige en rustige begeleiding kunnen geven aan onze cliënten. De nachtdienst werkt als een zelfstandig werkend team waar er voldoende ruimte is voor verdere competentie- en vaardigheden ontwikkeling. We hebben eens in de zeven weken een teamoverleg waarbij we debelangrijke zaken bespreken voor team-, locatie- en cliënt.

Laag-Soeren:
Je werkt vanuit het kantoor in de Berk. De bewoners monitor je met de zorgdomotica van de Heer Medicom. Hier wonen 40 cliënten verdeeld over 3 woonhuizen: De Berk, De Plataan en de Beuk. In deze woonhuizen varieert de zorgvraag van persoonlijke verzorging tot begeleiding. Er zijn bewoners met o.a. epilepsie, autisme, angsten en zowel jonge als ouder wordende cliënt aanwezig.

Arnhem:
Op het moment van schrijven is de werkplek van de nachtdienst tijdelijk ondergebracht in de tussenruimte van de woongroepen Atlas en Morgenster op de Bakenbergseweg 258 te Arnhem. Tot september werk je met twee verschillende zorgdomotica. Voor de oudbouw woningen werk je met de Heer Medicom en voor de nieuwbouwwoningen werk je met VieDome.
Wanneer nodig, kun je één van de drie slaapdiensten bellen of voor telefonisch overleg met je collega in Laag-Soeren.

Als alle bewoners en logees aanwezig zijn dan zijn er 80 bewoners verdeeld over tien woningen op de Kemperbergerweg en Bakenbergseweg. Een aantal bewoners belt naar de nachtdienst als zij hulp nodig
hebben. Op deze locaties zijn er bewoners met o.a. epilepsie, autisme, AD(H)D, ongewenst gedrag, nachtmerries, angsten, prader willi syndroom en downsyndroom.

Wat ga je doen?
Als Begeleider binnen de nachtdienst werk je tussen 22.45 uur en 7.15 uur. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de cliënten gedurende de nacht. Je werkt zowel doordeweekse dagen, weekenden en feestdagen. Tijdens het teamoverleg bespreken we de bijzondere (feest)dagen, vakanties en dan leggen we dat vast.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme enepilepsie.
 • Ervaring in het werken in de nachtdienst en/of slaapdienst is een pré.
 • Je staat stevig in je schoenen, je weet van aanpakken en kunt goed zelfstandig werken.
 • Je bent een collega die inspireert, positief kritisch is, maar altijd zichzelf blijft!
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, verpleegkundige, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
Wat bieden wij jou?
Naast dat jij veel mee kan brengen en je een kans krijgt om je kennis en ervaring toe te passen in organisatie die volop in beweging is, bieden we jou graag het volgende:
 • Je werkt 8 met uitbreiding tot 10 nachten in de maand en 15,35 uur per week *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.178,- en € 3.105,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Per 1 mei 2023 vindt er een CAO loonsverhoging van 3,2% plaats.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining medicatie- en epilepsiecursus en BHV.
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Reageer dan direct via de knop ‘solliciteren’.
Wil je eerst antwoord op je vragen? Stuur een email naar [email protected] en
[email protected] t.a.v. vragen vacature nachtdienst
De procedure is als volgt, nadat je hebt gesolliciteerd:
 1. Jouw motivatie en CV worden doorgenomen door de selectiecommissie.
 2. Pas jij in het profiel en zijn ze enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 3. Je krijgt de ruimte om kennis te maken met Elver door middel van een meeloopmoment of
kennismaking.
 1. Positief? Je krijgt dan een arbeidsvoorwaardengesprek bij één van de HR adviseurs, Mario, Femke of
Lieke.
Gedurende de procedure nodigen wij geschikte kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. We laten de
vacature open staan totdat we een geschikte kandidaten hebben gevonden.

Meer info
Nachtdienst Arnhem/Laag-Soeren
Arnhem 06-20065824 Laag-Soeren 088-7961374 Bereikbaar tussen 22:45-7:15 uur
[email protected] en of [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Omgeving Arnhem
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-04-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 119685

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver