Begeleider nachtdienst
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Soms word ik bang en onrustig, kun jij ervoor zorgen dat ik toch weer rustig kan gaan slapen? Kan jij mij helpen als ik 's nachts hulp nodig heb? Kan ik op jou vertrouwen?"

Waar ga je werken?
Je gaat werken binnen één van onze specialistische zorglocaties op ons zorgpark in Ermelo. De bewoners krijgen intensieve zorg en begeleiding. Soms hebben zij ook met psychische problematiek te maken. Voor deze locaties hebben wij een speciaal nachtzorgteam. Binnen dit team werk je intensief samen met collega's, manager en multidisciplinair team. Je moet van elkaar op aan kunnen, juist als het moeilijk wordt.

Wie ga je helpen?
De woning bestaat uit vijf woningen met in totaal 24 bewoners. Elke woning is uniek in leeftijd en mate van verstandelijke beperking. De bewoners hebben een zeer intensieve begeleidingsvraag. Er is sprake van o.a. autisme spectrum stoornis en/of hechtingsproblematiek. De bewoners worden in de woning, op het werk en in hun vrije tijd zoveel mogelijk door dezelfde begeleiders ondersteund. Vaste gezichten geven onze bewoners rust en hierdoor ontwikkelen zij veel sneller.

Waarom je hier juist nachtdiensten moet gaan werken, vertellen jouw nieuwe collega's:
Het is uitdagend, afwisselend, enerverend werk! Door dit werk ben ik erg gegroeid als begeleider, maar ook als persoon.

Het werken in de nacht maakt het bijzonder omdat je met verschillende doelgroepen werkt en het uiteindelijke doel in de nacht is een optimale nachtrust. En hoe je dat per cliënt bereikt is zo verschillend en dat is heel gaaf om daar een steentje aan bij te dragen.

Wat mij als nachtzorgmedewerker is dat elke kleine en/of grote succeservaring er een is om trots op te zijn en dat geeft dan energie!
Hoe ga je helpen?
Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Dit geldt zeker ook voor bewoners met een intensieve begeleidingsvraag. Het accent ligt op begeleiding en zorgverlening om de cliënten een zo goed mogelijke nachtrust te bieden.

Door jouw manier van begeleiden zorg je dat zij rust, structuur en regelmaat ervaren. Jij laat je niet leiden door het verleden of het gedrag van de cliënt, maar je blijft juist de mens achter het gedrag zien. Je herkent en signaleert de ondersteuningsvraag en weet hier met jouw kwaliteiten op in te spelen.

Dit is een afwisselende baan: geen nacht is hetzelfde! Het werken in de avond en de nacht vraagt van jou dat je goed inspeelt op onverwachte situaties en samen met je collega's tot een goede oplossing komt. Het geeft veel voldoening wanneer je de cliënt een goede nachtrust hebt kunnen bezorgen.

Dit bieden wij
Je komt te werken in een leuk team, waarbinnen de teamleden op een prettige manier samenwerken en er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Niet onbelangrijk, dit bieden wij ook:
  • Veel vrije tijd, als je een aantal nachten hebt gewerkt, dan ben je ook weer een aantal dagen én nachten vrij.
  • Er is een combinatie met de dag/avondzorg mogelijk.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2236,- tot maximaal € 3154,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Hoge ORT toeslag van 46 - 50% bij een fulltime dienstverband (25.5 uur), waardoor je meer verdient dan een reguliere Begeleidersfunctie van 36 uur per week.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 3 binnen de gezondheidszorg of welzijnszorg. Je bent bereid om de noodzakelijke (team-)scholingen te volgen. Daarnaast vragen wij dat je:
  • Sensitief bent en staat stevig in je schoenen.
  • Een betrokken en professionele begeleider bent.
  • Ondernemend bent, beschikt over het nodige relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jelle Wenniger manager zorg, via telefoonnummer 06 83 49 39 45 of met recruitment via Joëlla Morssink, 06-82 50 14 7 of met Debbie Keulen via 06 23 72 96 44.

Kennismakingswandeling
Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen. Ik vertel je tijdens een wandeling meer over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreek ik welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 19-10-2022
Reageer voor 19-10-2023
Nummer 114811

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland