Begeleider Nachtdienst Laag-Soeren / 7 nachten per maand
Elver

Wat ga je doen?

Je gaat werken binnen de nachtdienst Laag-Soeren, op de locatie de Berk. Je werkt vanuit een kantoor met een Medicom uitluistersysteem. Vanuit hier hou je toezicht op de drie woongroepen die zich bevinden op loopafstand. Je kan indien nodig naar betreffende woning als er om hulp wordt gevraagd door een bewoner.

Waarom hier werken?
Kom bij ons werken wanneer je het prettig vindt om in de nacht alleen te werken met een altijd aanwezige slaapdienst. Werken in de nachtdienst Laag-Soeren betekent er zijn voor de bewoners die in de nacht zorg nodig hebben. Dit kan betekenen een gesprekje maar ook lichamelijke verzorging. Kortom een veilige en rustige begeleiding kunnen geven aan onze cliënten. De nachtdienst Laag-Soeren werkt als een zelfstandig werkend team, waar er ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling en waar we regelmatig met elkaar een overleg hebben. Een flexibele werkhouding vinden we belangrijk, je werkt wisselende dagen ook in de weekenden.

Wat ga je doen?
Als Begeleider binnen de nachtdienst werk je tussen 22.45 uur en 7.15 uur. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de cliënten gedurende de nacht. In Laag-Soeren wonen 40 cliënten verdeeld over 3 woonhuizen, waarbij de zorgvraag varieert van persoonlijke verzorging tot begeleiding.

Gedurende de nacht werk je alleen, waarbij je indien nodig ondersteuning hebt van de slaapdienst die tevens op locatie aanwezig is.

Wat vragen wij van jou?
 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en kennis heeft van autisme en epilepsie.
 • Ervaring in het werken in de nachtdienst en/of slaapdienst is een pré.
 • Je kunt zelfstandig en alleen werken.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 7 nachten per maand. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining medicatie- en epilepsiecursus en BHV.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van de Nachtdienst Laag-Soeren via [email protected]

Je hebt tot woensdag 1 juni 2022 de tijd om te reageren op deze vacature.
De datum voor de selectiegesprekken volgt.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
 • Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.
Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info
Nachtdienst Laag-Soeren [email protected]

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Laag-Soeren
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110546

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver