Begeleider Nachtdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Werk jij het liefst ’s nachts? Het geeft een andere dynamiek en financieel is het erg aantrekkelijk! 

Wat ga je doen?  
Als begeleider nachtdienst ben je, samen met een aantal andere collega’s die ook dienst hebben, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten. ’s Nachts worden controles uitgevoerd en zorg aan cliënten geboden op basis van afspraken of hulpvragen, waardoor de 24-uurs zorg gewaarborgd is. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg. 

Waar kom je te werken?  
Je komt te werken binnen de nachtdienst op onze locatie Groot Hungerink (Specialistisch Verblijf Oost) in Eefde. Op Groot Hungerink verblijven licht verstandelijk beperkte cliënten in combinatie met psychiatrische- en gedragsproblematiek of met een justitiële maatregel. De cliënten krijgen 24-uurs zorg en we proberen de cliënten middels onze specialistische begeleiding zoveel mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling. De cliënten komen hier zowel vrijwillig als gedwongen terecht en wonen in een open of besloten setting. 

Functie eisen

Wat breng je mee?  
Je hebt door je eerder opgedane werkervaring met onze doelgroep goede zelfkennis opgedaan en weet daardoor van jezelf dat je stevig in je schoenen staat. Je kunt je verplaatsen in de mogelijkheden en beperkingen van onze cliënten en bent bekwaam in de meest voorkomende handelingen.  

Heb/ben je daarnaast:  

  • Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding richting MMZ Social Work of Verpleegkunde aangevuld met ruime ervaring?  
  • Flexibel en pas je je makkelijk aan in verschillende situaties?  
  • Een echte teamplayer? 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!   

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?  
Werken in de nacht biedt veel voordelen! Denk aan; minder oppas, je werk is doorgaans minder hectisch, je staat niet in de file én het levert een extra onregelmatigheidstoeslag op! De nachtdienst maakt zelf het rooster. Sommige collega's werken 3 of 4 nachten achter elkaar, andere collega's 7 nachten. Dit biedt veel flexibiliteit en vrijheid. De onderlinge samenwerking is erg goed. 

Daarnaast bieden we je uiteraard ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse trainingen aangeboden. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden. Uiteraard kennen we ook goede arbeidsvoorwaarden: 

  • Een jaarcontract voor 21 uur per week, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract; 
  • Bruto maandsalaris tussen € 2.236,- en € 3.154,- op basis van 36 uur (FWG 40 CAO VGN); 
  • Een toeslagpercentage voor het werken in de nacht die kan oplopen tot 60% boven op je salaris; 
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (december); 
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van ons fietsplan of bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren? 
Solliciteer direct via de button ‘direct solliciteren.’ We nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je sollicitatie contact met je op over het vervolg. Wil je meer informatie? Bel of app dan met Janneke Harbers (teammanager) via 06-21363347 of mail naar [email protected]  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janneke Harbers, 06 21363347 of mail naar [email protected]
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 09-11-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115374

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum