Begeleider nachtzorg _16-20 uur per week _ Loactie Overkempe in Olst
De Seizoenen

Informatie

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt.

Jouw nieuwe job begint op onze locatie Overkempe in Olst.

Als nachtzorg begeleider begeleid je vanuit jouw expertise en de zorgvisie van DeSeizoenen de cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de nacht tussen 22.00 en 07.00 uur. Dit is voor jou een uitdaging waarin je creatief denkt en kundig handelt.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Een contract voor 16 tot 20 uur in overleg
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40 (tussen de € 2.236 en € 3.154).
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en collectieve zorgverzekering.
  • Meelopen tijdens een dienst om te weten waar je ja op zegt.
Jouw talenten als nachtzorgbegeleider:
  • flexibel in de omgang;
  • uitdagingen niet uit de weg gaan maar denken in oplossingen;
  • snel kunnen schakelen, ook bij het gebruik van domotica
  • een positief en zeer geduldig karakter
Wat vragen wij?

Bij voorkeur een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn, liefst afgerond op niveau 3.

Ook als je nog bezig bent met een zorgopleiding, brede ervaring wil opdoen, graag lange diensten wil werken en vooral in de weekenden en vakanties beschikbaar bent Is dit een passende baan

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Het Nachtzorgteam verleent zorg aan alle bewoners van Overkempe en wil in de nachtsituatie voor alle cliënten adequate zorg en ondersteuning verlenen, passend bij de wens en de zorg- en ondersteuningsbehoefte. Sleutelwoorden daarbij zijn maatwerk, veiligheid, privacy en optimale nachtrust. Door het combineren van diverse domotica en het uitluistersysteem kunnen we de zorgbehoefte van de bewoners sneller onderkennen en adequate zorg op maat verlenen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de vacature bel dan met Monique Tromp tel: 06 - 46 14 49 16. Krijg een breder beeld over de locatie Overkemp in Olst, bekijk dan vooral het prachtige filmpje op YouTube: DeSeizoenen Overkempe IKZORG!

Solliciteren, JA graag? Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief, welke wij graag ontvangen via de sollicitatie knop in deze vacature.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112976

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen