Begeleider Nachtzorg De Roef Rijssen
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor locatie De Roef in Rijssen zoeken wij een Begeleider nachtzorg voor 8 tot 12 uren per week of uren in overleg.

Doe jij graag fysieke zorgtaken, ondersteun je graag bij de ADL en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten en denk jij in creatieve oplossingen?
Dan is dit dé baan voor jou!

Als begeleider nachtzorg bied je zorg en begeleiding tijdens de nacht. Het uitgangspunt is een goede nachtrust creëren en de noodzakelijke (verpleeg)zorg en begeleiding bieden aan de cliënten. Jij weet precies wat de cliënten nodig hebben en houdt hierbij rekening met hun leeftijd en sociaal emotioneel functioneren. Je werkt alleen in de nacht en verricht naast de zorg ook huishoudelijke taken. Je start om 23:00 uur en om 07:00 uur nemen je collega's die dagdienst hebben de zorg van de bewoners weer van je over.

De Roef
De Roef is een zorg wonen locatie in Rijssen. De woonlocatie valt onder het cluster 'zorg en wonen' binnen regio Oost. Onze locatie is onder andere gericht op de ouder wordende cliënt. De locatie bestaat uit 3 woonlagen, waarvan 1 bestaat uit een dagbestedingsruimte. Op de Roef wordt 24-uurs zorg geboden aan 35 cliënten.

Alle cliënten beschikken over een eigen appartement, met daarin een keukenblokje en badkamer. Op elk appartement is een alarmsysteem waar 24 uur per dag een beroep op gedaan kan worden. Eventueel kan deze oproep beantwoord worden via de telefoon van het zorgpersoneel. Per afdeling op de Roef (4 afdelingen), is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en eetgedeelte. Hier kunnen cliënten samen tv kijken, eten of een activiteit ondernemen. Ook is er een gezamenlijke wasruimte en badkamer. De locatie is geheel rolstoel vriendelijk opgesteld en er is een ruime lift aanwezig om alle etages te bereiken. De Roef biedt woongelegenheid aan voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking met ZZP indicaties VG 4, 5, 6 en 8.

Jouw werkplek
Wat goed is om te weten, is dat de nachtdiensten binnen de Roef worden gedraaid door een aantal vaste nachtzorg begeleiders. Daarnaast vervullen een aantal begeleiders van overdag de overige nachten op.

Jouw uitdaging
Elke nacht is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten.
Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.
  • Je bezorgt ouderen een fijne oude dag, doormiddel van een prettige nachtsituatie.
  • Je bezorgt de cliënten een goede nachtrust en indien nodig een goede nachtzorg.
  • Je sluit aan bij hun belevingswereld en kent hun levensverhaal.
Wij werken met de methodiek 'belevingsgerichte zorg', waarbij zorgtaken, administratieve taken en huishoudelijke taken geïntegreerd zijn. Een heel breed en afwisselend takenpakket dus! Je stelt de belangen en het geluk van de cliënten altijd voorop en helpt hen het beste uit zichzelf te halen.

Over jou
Fysieke zorgtaken doe je graag, je kunt omgaan met dementie, bent bekwaam of wil bekwaam worden rondom risicovolle medische handelingen en je kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur. Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen te nemen. Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de locatie. Je hebt een positieve en stabiele uitstraling: bij jou is het glas altijd half vol. Je houdt van een uitdaging en bent niet snel van je stuk gebracht.

De cliënten hebben ieder verschillende begeleiding- en ondersteuningsvragen en juist dit maakt het werk extra leuk en uitdagend. Verder heb je minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding binnen zorg & welzijn.

Ook heb jij:
  • Interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking.
  • Affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Zit jij lekker in je vel? Dat is belangrijk en komt de uitvoering van de werkzaamheden ten goede. Wij bieden jou:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten
  • Allerlei trainingen om bij te blijven in je vak
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- en maximaal €3.009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag
  • Een contract voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 2 december. Het vacaturenummer is 1566.
Heb je nog vragen? Bel dan met Tamara Ebbers, Manager zorg & begeleiding, op telefoonnummer 06 - 10 26 16 08 of met de locatie de Roef op telefoonnummer 04 58 - 80 10 28.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Roef, Rijssen
Postcode 7461EG
Stad Rijssen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 03-12-2022
Nummer 115090

Stichting Philadelphia Zorg

(L)VB locatie

Meer over Stichting Philadelphia Zorg