Begeleider Nijmegen Winckelsteegh
Pluryn

igt jouw hart bij het begeleiden van de EMB- of EVB doelgroep?  Lees dan snel verder!

Wat doe je als begeleider EMB / EVB ?

Mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) hebben een ontwikkelingsleeftijd die lager is dan 24 maanden. Naast verstandelijke beperkingen (EVB doelgroep) hebben ze vaak ook veel lichamelijke beperkingen, zoals problemen met bewegen, problemen met zien en horen en gezondheidsproblemen. Hierdoor zijn zij volledig afhankelijk van de mensen in hun omgeving en van jouw begeleiding en verzorging (ADL). Je zoekt bij elke cliënt naar een juiste balans tussen rust, activiteit en helpen met de dagelijkse zorg. De eigen kracht en mogelijkheden zijn daarbij leidend. Je hoofd, hart en handen weten de cliënten op de juiste manier te prikkelen.
Je draait wisselende diensten, je werktijden liggen tussen 07:00 – 22:15 uur. Geen nacht en slaapdiensten wel flexibel werken in het weekend. 

Hier herken jij jezelf in als begeleider EMB / EVB ?

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige, verzorgende, social work, maatschappelijke zorg of pedagogische opleiding op mbo-niveau 3 of 4;
  • Oog en oor hebben voor detail: gezichten, geluiden en gedrag kunnen ‘lezen’;
  • Talent voor ADL verzorgende taken en bereidheid om voorbehouden handelingen te verrichten of hiervoor geautoriseerd te worden.

Locatie en doelgroep

In een groene omgeving in Nijmegen ligt De Winckelsteegh. Hier bieden we een breed, specialistisch aanbod voor zo’n 265  (jong)volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking (EVB) en ernstige gedragsproblemen, of een ernstige meervoudige beperking (EMB). De cliënten wonen in frisse, eigentijdse woongroepen en krijgen op het terrein ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. De Winckelsteegh heeft een lunchcafé, een manege en een zwembad. Alles is er op gericht om cliënten op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving. Klik hier voor de impressie video.

Wil je liever eerst meer weten over het werken als begeleider voor doelgroep EMB of EVB? Draai dan eerst een paar uur mee op één van de groepen om je te oriënteren. Ben jij benieuwd naar de Winckelsteegh? Kijk dan snel deze vlog!

Dit ontvang jij als begeleider

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding wordt je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 2.457,- en € 3.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (mits je voldoet aan de verpleegkundige kennis);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Balansverlof;
  • Goede doorgroeimogelijkheden naar bijv. persoonlijk begeleider;
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op.

Vragen?

Neem contact op met Daniëlle Berkeljon recruiter, via [email protected] of via 06-28867935.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-04-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 21-04-2023
Nummer 119540