Begeleider op invalbasis Tesma - Didam
Zozijn

Voor wonen Didam, locatie Tesma, zijn we op zoek naar een

Begeleider op invalbasis

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënten op basis van hun zorgvragen. Je gaat een gelijkwaardige relatie aan met de cliënt en bent voortdurend alert op signalen van de cliënt die van belang zijn voor jouw werkwijze en de inhoud van het zorgplan. Je bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden. De diensten betreffen zowel korte als lange diensten (geen nachtzorg). Tijdens de korte diensten is er altijd een collega aanwezig waar je op terug kunt vallen.

Dit zijn wij
Bij Tesma wonen 13 cliënten verdeeld over 2 verdiepingen. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en hebben een eigen appartement nabij het centrum van Didam. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij elkaar te komen in de gemeenschappelijke huiskamer. Er is veel diversiteit onder de cliënten. De een is iets zelfstandiger dan de ander. Dat maakt het werken bij Tesma afwisselend en leuk.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3;
 • Je hebt affiniteit met zowel verzorging als begeleiding;
 • Je hebt een talent om te organiseren;
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en enthousiast;
 • Je hebt een groot empathisch vermogen en je sluit aan op de signalen die de cliënt geeft;
 • Je kunt zelfstandig werken, je bent daadkrachtig en doelgericht;
 • Je kunt methodisch (planmatig) werken;
 • Je kunt goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 3105,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een invalcontract op declaratiebasis voor de periode van een jaar.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk. Graag alleen reageren via ZorgSelect.

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. 

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Didam en Zevenaar Tesma Zevenaar
Postcode 6942RG
Stad Didam
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Becker, manager, tel. 06-53811851
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-05-2023
Reageer voor 06-06-2023
Nummer 119903
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn