Begeleider (vakantiekracht) - Woonvorm Roelvink Schalkhaar
De Parabool

Wij wonen op Boerderij Roelvink met 7 bewoners. We hebben hier ons eigen appartement. In deze boerderij zijn nog bedden waar ze vroeger in sliepen. Hier hebben wij kasten van gemaakt. Heel gezellig dus! Er is een gezamenlijke keuken, woonkamer en tuin. We zijn heel zelfstandig, de begeleiding zit daarom iets verderop. Soms hebben we hulp nodig en dan zijn ze in de buurt. Help jij ons?  Wij zoeken een:

Begeleider (vakantiekracht)
20 uur per week

Als begeleider lever je een bijdrage aan de ondersteuning van cliënten in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan. Je werkt onregelmatige diensten, voornamelijk in de avonden. Vroege-, weekend- en slaapdiensten zullen ook in je rooster staan.

Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg of ben jij net afgestudeerd en ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Solliciteer dan op deze vacature en kom dan bij ons werken voor in de zomervakantie!

Deze functie past bij jou, omdat…

Je kunt je goed inleven in wat er speelt op de groep en stelt je proactief op. Je bent creatief, flexibel en hebt humor, waardoor je een gezellige sfeer creëert. Daarnaast ben je duidelijk in je afspraken en weet je ook grenzen aan te geven. Natuurlijk kijk je er naar uit cliënten te begeleiden bij activiteiten, zowel individueel als groepsgericht.

Hoe ga jij ons helpen?

  • Je begeleidt cliënten met een verstandelijke beperking en onderzoekt zijn/haar talent;
  • Je stimuleert de zelfstandigheid van de client;
  • Je levert input voor het gezamenlijke ondersteuningsplan;
  • Je weet hoe je moet werken met de officepakketten: Word en Excel;
  • Je ondersteunt waar nodig bij ADL handelingen.

Wat biedt de Parabool jou?

  • Een leuke en zinvolle baan in de zomervakantie van half juli t/m eind augustus voor gemiddeld 20 uur per week. Een kortere of langere periode, evenals meer of minder uren zijn bespreekbaar. Mogelijk in combinatie met andere woonlocaties.
  • Een afwisselende, plezierige werkomgeving.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. €2853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s op de boerderij via 0570-609005. Ze zijn te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-20.30 uur en maandag en woensdag na 15.30 uur. 

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool?

Maak er werk van!

Onze cliënten vinden het leuk dat je komt. Ben jij al helemaal overtuigd dat deze functie is wat jij wilt deze zomer? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 20 mei a.s. via de sollicitatiebutton, dan spreken we jou gauw!

We hebben ook nog diverse leuke vakantiebanen bij andere locaties (o.a. in Raalte en Deventer). Dus mocht je nog iemand weten die op zoek is naar een vakantiebaan, laat het ons weten!
.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Boerderij Roelvink Schalkhaar
Postcode 7433 PB
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met jouw toekomstige collega’s op de boerderij via 0570-609005. Ze zijn te bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-20.30 uur en maandag en woensdag na 15.30 uur.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 21-05-2021
Ingangsdatum 29-04-2021
Nummer 67859
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool