begeleider vakantiekracht
Ambulante Zorg Twekkelerveld

Functieomschrijving

Wij van Ambulante Zorg Twekkelerveld zijn op zoek naar een vakantiekracht die als begeleider kan invallen.

Werkdagen zijn zowel doordeweeks (overdag en avond) als in het weekend. Hier kunnen ook slaapdiensten in vallen.

Als vakantiekracht bij Ambulante Zorg Twekkelerveld ondersteun jij cliënten bij hen thuis of op locatie. We werken met een diverse doelgroep. Je ondersteunt (jong)volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met complexe gedragsproblematiek en mensen met psychiatrische problematiek op uiteenlopende leefgebieden. Vanwege de uiteenlopende doelgroep en hun verschillende ondersteuningsvragen is geen werkdag hetzelfde. Word jij enthousiast van deze afwisseling en wil jij tijdens je vakantie iets kunnen betekenen voor een ander? En pas je binnen onderstaand profiel? Dan horen wij graag van je.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met kennis over onze doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat, zelfstandig kunt werken en een flexibele werkhouding hebt. Ook multidisciplinair werken is voor jou geen enkel probleem. Als je kennis hebt van de sociale kaart, is dat een pré.

Daarnaast ben je in het bezit van:

  • Een relevant mbo-diploma en/of bezig met je studie hbo Social Work (3e/4e jaars);
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (of bereid deze aan te vragen);
  • Een autorijbewijs.

Inschaling

Je komt te werken binnen een gezellig, professioneel team. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

Bijzonderheden

Parttime uren: 24-36 per week

Rooster:

 

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibele werkuren
  • Flexibel werkrooster
  • ma-vr
  • Weekendbeschikbaarheid
Type Vacature
Organisatie Ambulante Zorg Twekkelerveld
Locatie Ambulante Zorg Twekkelerveld Enschede
Postcode 7547AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 06-02-2023
Reageer voor 03-04-2023
Ingangsdatum 06-02-2023
Nummer 117608
Doorsturen Bekijk PDF

Ambulante Zorg Twekkelerveld

Ambulante Zorg Twekkelerveld staat voor professionele en zinvolle ambulante begeleiding. Het is onze missie om iedereen, zo veel als mogelijk, deel te laten nemen in de maatschappij.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij! Door een zetje in de rug te geven ondersteunen wij onze doelgroep om hun eigen plek in de maatschappij te vinden. Wij richten ons op (jong)volwassenen met een hulpvraag die bereid zijn om, samen met ons, in beweging te komen en de wil hebben om te leren. De hulpvraag kan voortkomen uit psychische problematiek, een verstandelijke beperking, drugs- of alcoholverslaving, leerstoornissen en/of psychosociale problematiek.

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt hulpverlening aan die groep mensen voor wie het moeilijk is inhoud en richting te geven aan het leven en die qua hulpverlening vaak “tussen de wal en het schip” belanden. Door middel van passende en haalbare doelen willen wij voorkomen dat er in een oud patroon vervallen wordt.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons doel daar te ondersteunen waar het zelf (even) niet lukt. Hiervoor bieden wij ondersteuning van A tot Z. Wij staan dag en nacht voor je klaar, wanneer het goed met je gaat of juist slecht.

Meer over Ambulante Zorg Twekkelerveld